سه‌شنبه 16 بهمن 1403

یافته جدید محققان درباره مریخ؛ از آتشفشان‌های گلی تا وجود اقیانوس

خبرگزاری تسنیم مشاهده در مرجع
یافته جدید محققان درباره مریخ؛ از آتشفشان‌های گلی تا وجود اقیانوس

دانشمندان به تازگی اقدام به شبیه‌سازی شرایط جوی سیاره مریخ کرده‌اند و با این اقدام یافته‌های تازه‌ای از این سیاره بدست آوردند.

- اخبار اجتماعی -

به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم؛ با توجه به شرایط خاص سیاره مریخ امکان آزمایشات متنوع بر روی این سیاره وجود ندارد و با اطلاعاتی که تاکنون از سطح این سیاره به دست آمده، دانشمندان اروپایی اقدام به شبیه‌سازی این سیاره در زمین کردند.

دانشمندان با شبیه‌سازی سطح مریخ به این نتیجه رسیدند که این سیاره دارای آتشفشانهایی است که گل افشانی می‌کند و همین پدیده باعث شکل‌گیری اشکال مختلف بر سطح آن شده‌است.

البته این پدیده‌ها به گذشته این سیاره بازمی‌گردد و حتی در گذشته احتمال وجود آب در سطح مریخ بوده‌است و این آب در اشکال رودخانه، دریاچه و اقیانوس یافت می‌شده است.

این یافته‌ها سطح مریخ را در 2 میلیارد سال قبل ترسیم می‌کند و آتشفشانهای گلی را ترکیبی از آب و خاک در دمای منفی 20 درجه عنوان می‌کند که توسط آتشفشان به بیرون پرتاب می‌شده است.

پرقدرت‌ترین پرتابگر ناسا برای اعزام فضانورد به مریخ ارسال 287506 اسم از ایران برای ثبت در مریخ / مهلت ارسال نام تمام شد احتمال وجود فسیل‌های باستانی در مریخ انجام ماموریت "مریخ 2020" با کمک باتری هسته‌ای

انتهای پیام /