یمن
یمن
عبدالملک بدرالدین الحوثی رهبر جنبش انصارالله یمن پنجشنبه شب گفت: کشتار دستهجمعی که دشمن صهیونیستی با مشارکت آمریکا در غزه پیش گرفته است، یک سیاست برنامه ریزی شده و عمدی است.
عبدالملک بدرالدین الحوثی رهبر جنبش انصارالله یمن پنجشنبه شب گفت: کشتار دستهجمعی که دشمن صهیونیستی با مشارکت آمریکا در غزه پیش گرفته است، یک سیاست برنامه ریزی شده و عمدی است.
رییس اداره مراقبت مرکز مدیریت بیماری های واگیر وزارت بهداشت از تزریق 644 مورد واکسن فلج اطفال در مرزها از ابتدای طرح سلامت نوروزی خبر داد.
اقتصادنیوز: باربی همواره چیزی بیش از یک عروسک بوده است. از رسوخش به زبانها و فرهنگهای مختلف بگیرید تا همان فیلم سینمایی که 2023 ساخته شد. باربی مدتهاست که دیگر نام دختر تولیدکننده این عروسک نیست؛ اما زمانی بود که مادر و فرزندی تصمیم گرفتند به تقلید از نام باربارا، عروسکی بسازند و نامش را بگذارند: باربی.
وزیر فرهنگ و ارشاد گفت: نشست قرآنی تهران باید آینده درخشان جامعه اسلامی و وحدت امت اسلام را در ریشهکن کردن تروریسم دولتی رژیم صهیونسیتی نشان دهد و سکوت مجامع بینالمللی و حامی صهیونسیت را به چالش بکشاند.
دومین نشست قرآنی تهران با عنوان نقش قرآن کریم و مقاومت در تثبیت هویت اسلامی با حضور محمدمهدی اسماعیلی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی برگزار شد.
اقتصادنیوز: سفیر جدید ایران در تونس رونوشت استوارنامه خود را تسلیم «نبیل عمار» وزیر امور خارجه این کشور آفریقایی کرد.
سخنگوی وزات خارجه چین در واکنش به اظهارات فرمانده ستاد فرماندهی «هند - آرام» آمریکا، گفت: هرگز به جدایی تایوان از چین رضایت نخواهیم داد.
مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا ابراز امیدواری کرد که سران اروپا در نشست امروز بیانیهای را تصویب خواهند کرد که فشارها روی تلآویو را برای توقف کشتار فلسطینیها افزایش خواهد داد.
اقتصادنیوز: منابع محلی از وقوع انفجاری در کابل خبر می دهند.
وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت: دست جوانان جبهه مقاومت در فلسطین، عراق و یمن را می بوسم زیرا که افتخار جهان اسلام هستند که رژیم صهیونیستی با تمامی حمایت های دنیای استکبار زبون کردند.
اقتصادنیوز: وزیر خارجه دولت پیشبرد امور یمن امروز (پنجشنبه) در پیامی به حسین امیر عبداللهیان عید نوروز را تبریک گفت.
وزیر خارجه دولت پیشبرد امور یمن در پیامی به امیرعبداللهیان، عید نوروز را تبریک گفت.
اقتصادنیوز: یک مقام نظامی آمریکایی از احداث پایگاه نظامی در استان «ارخبیل سقطری» در یمن خبر داد.
اقتصادنیوز: نشریه بلومبرگ مدعی شد: اخیراً مقامهای دولت یمن، چین و روسیه درباره عبور امن کشتیهای این دو کشور در دریای سرخ به توافق رسیدند.