یک شرکت ریلی کشور بزودی در بورس عرضه میشود
تهران - ایرنا - شرکت حمل و نقل ریلی رجا برای ورود به بازار سرمایه، پذیرش خود را روز گذشته (دوشنبه 31 شهریور) در شرکت فرابورس به ثبت رساند و انتظار می رود بزودی در بورس عرضه شود.
به گزارش روز سهشنبه شرکت حمل و نقل ریلی رجا، حسن اسماعیلی، عضو هیئت مدیره و رییس کارگروه تخصصی ورود شرکت رجا به بازار سرمایه با اعلام این خبر افزود: با حمایتهای سازمان تأمین اجتماعی برای افزایش سرمایه رجا و خروج از ماده 141، شرایط لازم برای ورود به بازار سرمایه کشور برای مجموعه شرکت حمل و نقل ریلی رجا فراهم شد.
وی با بیان اینکه مقدمات این کار با تشکیل کارگروه تخصصی ورود به بازار سرمایه از تیرماه 1399 آغاز شد، گفت: راهکارهای افزایش سرمایه، جمعآوری و تدوین مستندات، برگزاری چندین جلسه مشاوره، مذاکره با کارگزاریهای مختلف، شناسایی کارگزار واسط و... از جمله اقدام های این کارگروه برای ورود رجا به بازار سرمایه بود.
اسماعیلی خاطرنشان کرد: شرکت حمل و نقل ریلی رجا به عنوان بزرگترین شرکت ریلی مسافری ایران با سهم حدود 55 درصدی ناوگان و جابهجایی در کشور همچنین ظرفیت بالای انجام فعالیتهای تعمیراتی و فنی قطارها چشمانداز روشنی را بعد از ورود به بازار سرمایه متصور بوده و به عنوان پیشرو در صنعت حمل و نقل ریلی مسافری کشور، به دنبال توسعه این بخش است.
عضو هیئت مدیره و مدیر برنامه و بودجه شرکت رجا از کارگران زحمتکش و بازنشستگان محترم بیمه سازمان تأمین اجتماعی در کشور به عنوان بزرگترین سهامداران این شرکت در شرایط فعلی یاد کرد و گفت: براساس برنامهریزیهای انجام شده امید است با ورود به بازار سرمایه، شرایط اقتصادی خوبی را برای کلیه سهامداران شرکت ایجاد کنیم.
*س_برچسبها_س* *س_پرونده خبری_س*