چهارشنبه 21 خرداد 1404

یک قاتل در گرمسار از چوبه اعدام رها شد

خبرگزاری مهر مشاهده در مرجع
یک قاتل در گرمسار از چوبه اعدام رها شد

سمنان - مدیرکل امور زندان‌های استان سمنان از رهایی یک قاتل محکوم به اعدام از مجازات چوبه دار با رضایت اولیای دم خبر داد.

سمنان - مدیرکل زندان های استان سمنان از رهایی یک قاتل محکوم به اعدام از مجازات چوبه دار با رضایت اولیای دم خبر داد.

به گزارش خبرنگار مهر، امید کهربایی صبح سه شنبه در جمع خبرنگاران در سازمان زندان‌های استان سمنان از رهایی یک محکوم به اعدام از چوبه دار خبر داد و ابراز کرد: یک جوان در گرمسار مرتکب به قتل شده و در نهایت بعد از دادرسی‌ها محکوم به اعدام شده بود.

وی با بیان اینکه این جوان چهار سال قبل در یک دعوای خیابانی جوان 22 ساله‌ای را به قتل رساند، تاکید کرد: بعد از برگزاری دادگاه در نهایت حکم قصاص وی ابلاغ و مورد تائید دیوان نیز رسید همچنین این جوان در تمام طول این مدت در زندان به سر می‌برد.

مدیرکل زندان‌های استان سمنان با بیان اینکه این فرد قاتل در دوران حبس خود توبه و تحول عظیم روحی و روانی را در خود ایجاد کرده بود تاکید کرد: شورای حل اختلاف زندان گرمسار طی این سال‌ها بارها با خانواده مقتول وارد مذاکره شد و در 24 ساعت منتهی به زمان اجرای حکم قصاص بازهم تلاش‌ها برای رضایت گرفتن از اولیای دم صورت گرفت.

کهربایی با بیان اینکه مجموعه سازمان زندان‌ها، فرماندهی انتظامی استان سمنان، دادستان گرمسار، معتمدان شهرستان گرمسار، نماینده این شهرستان در مجلس، مددکاران زندان و... در زمره کسانی بودند که در اخذ رضایت تلاش جدی کردند، ابراز داشت: خانوده مقتول در نهایت به عشق مولاعلی (ع) در آستانه عید سعید غدیر، رضایت خود را اعلام و این قاتل از چوبه دار رهایی یافت.