یک میلیارد و 200 میلیون ریال به دانش آموزان بی بضاعت خمین کمک شد
خمین - ایرنا - رئیس مجمع خیرین مدرسه ساز خمین گفت: یک میلیارد و 200 میلیون ریال به دانش آموزان بی بضاعت این شهرستان در قالب اجرای طرح کمک مومنانه پرداخت شد.
«علیاکبر محمدی» روز شنبه در گفت و گو با ایرنا افزود: در راستای اجرای سه مرحله کمک مومنانه 200 سبد معیشتی، 190 دست پوشاک، کیف و کفش، تلویزیون، تبلت و تلفن همراه هوشمند بین خانواده دانش آموزان بی بضاعت خمین توزیع شد. وی با بیان اینکه 20 فقره کمک هزینه 20 و 30 میلیون ریالی نیز به خانواده دانش اموزان بی بضاعت شهرستان پرداخت شد؛ اظهار داشت: 700 دانش آموز در این شهرستان تحت پوشش کمیته امداد هستند و 30 درصد آنان از تلفن همراه هوشمند برخودار نیستند. وی ادامه داد: برای کمک به دانش آموزان فاقد تجهیزات آموزشی هوشمند هر فرد می تواند به هرمیزان که توانایی دارد، مشارکت کند.
رئیس مجمع خیرین مدرسه ساز خمین با اشاره به اجرای پویش آجر به آجر (ساخت و نوسازی مدارس) در کشور گفت: مدیران و شهروندانی که علاقمند به حضور در این پویش مردمی هستند می توانند کمکهای خود را به شماره حساب 0107238716006 واریز کنند. خمین در جنوب استان مرکزی واقع شده و 17 هزار و 701 دانشآموز دارد.
*س_برچسبها_س*