10 نفر از اعضای هیأت علمی واحد علوم و تحقیقات در میان دو درصد دانشمندان برتر جهان قرار گرفتند
به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، به نقل از واحد علوم و تحقیقات، بر اساس دادههای منتشره توسط تیم تحقیقاتی دانشگاه استنفورد با بررسی و ارزیابی دادههای پایگاه اسکوپوس، فهرست 100 هزار دانشمند پراستناد در تمام رشتهها و نیز دانشمندان دو درصد برتر حوزههای علمی، شناسایی و معرفی شد. این گزارش در تاریخ 4 اکتبر 2023 در مجله PLOS به چاپ رسیده است. بر این اساس، دو مدل پایگاه داده ارائه...
به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، به نقل از واحد علوم و تحقیقات، بر اساس دادههای منتشره توسط تیم تحقیقاتی دانشگاه استنفورد با بررسی و ارزیابی دادههای پایگاه اسکوپوس، فهرست 100 هزار دانشمند پراستناد در تمام رشتهها و نیز دانشمندان دو درصد برتر حوزههای علمی، شناسایی و معرفی شد.
این گزارش در تاریخ 4 اکتبر 2023 در مجله PLOS به چاپ رسیده است. بر این اساس، دو مدل پایگاه داده ارائه شده است. ارزیابی بر پایه مدل اول تا پایان سال 2022 که نمایانگر شاخص عملکرد طولانی مدت پژوهشگران پیشکسوت است.
در این گروه چهار نفر از اعضای هیات علمی واحد علوم و تحقیقات از جمله دکتر محمد ناصرمقدسی (برای چهارمین سال متوالی)، استاد فقید دکتر عبدالحسین روستائیان (برای دومین سال متوالی)، دکتر سید علی فقیدیان (برای سومین سال متوالی) و دکتر پوریا پدرام در لیست دو درصد دانشمندان برتر جهان قرار گرفتند.
ارزیابی بر پایه مدل دوم، بر اساس دادههای یکساله 2022 است که براساس این ارزیابی، علاوه بر افراد فوقالذکر، 6 نفر از اعضای هیات علمی واحد علوم و تحقیقات از جمله دکتر جمشید صباغزاده، دکتر احمد شرافتی، دکتر مرتضی روحانی، دکتر بهرام ثقفیان، دکتر سید هاشم موسوی انیدجان و دکتر اکرم عیدی در لیست دو درصد دانشمندان برتر جهان قرار گرفتند.
در این پژوهش که بر اساس دادههای پایگاه استنادی اسکوپوس انجام پذیرفته است، دانشمندان در پنج حوزه موضوعی اصلی، 22 حوزه موضوعی فرعی و 174 رشته بر اساس شاخصهای استنادی استاندارد طبقهبندی شدهاند. همچنین شرط ورود پژوهشگران به فرآیند رتبهبندی، انتشار حداقل پنج مقاله بود که در لیست نهایی علاوه بر یک صد هزار نفر برتر، دو درصد برتر هر حوزه موضوعی نیز به فهرست نهایی اضافه شد.