دوشنبه 16 شهریور 1405

10 هزار تن انواع محصول صیفی و جالیزی در بمپور برداشت شد

خبرگزاری ایرنا مشاهده در مرجع
10 هزار تن انواع محصول صیفی و جالیزی در بمپور برداشت شد

زاهدان - ایرنا - مدیر جهاد کشاورزی بمپور در جنوب سیستان و بلوچستان گفت: 10 هزار تن محصولات صیفی و جالیزی از سطح 300 هکتار از اراضی کشاورزی این شهرستان برداشت شده است.

محمد اکرم هودیانی روز چهارشنبه در گفت‌وگو با خبرنگار ایرنا اظهارداشت: کار برداشت انواع محصولات جالیزی و صیفی از یکهزار هکتار از اراضی شهرستان بمپور از اواسط فروردین آغاز و همچنان ادامه دارد.

وی افزود: سیب زمینی، پیاز، گوجه فرنگی، هندوانه و خربزه مهمترین محصولات صیفی و جالیزی بمپور بوده که در نیمه دوم آبان کشت و از اواخر اسفند و نیمه اول فروردین به تناوب برداشت این محصولات آغاز شده است. مدیر جهاد کشاورزی بمپور بیان کرد: تاکنون کار برداشت این محصولات در سطح 300 هکتار به اتمام رسیده و حدود ده هزار تن محصول تولیدی کشاورزان بمپوری به بازار عرضه شده است. وی با اشاره به اهمیت اجرای سیستم‌های نوین آبیاری گفت: بیش‌از 85 درصد اراضی زیر کشت شهرستان به سیستم آبیاری تحت فشار مجهز شده است. هودیانی پیش‌بینی کرد که بیش‌از 30هزار تن انواع محصول از زمین‌های کشاورزی بمپور برداشت و روانه بازارهای مصرف شود.

به گزارش ایرنا شهرستان بمپور در 25 کیلومتری ایرانشهر و این شهرستان در فاصله 340 کیلومتری جنوب زاهدان مرکز استان سیستان و بلوچستان و در مسیر ترانزیتی چابهار، زاهدان - میلک و چابهار - بم واقع شده است.

*س_برچسب‌ها_س*