پنج‌شنبه 7 خرداد 1405

10 واحد عرضه گوشت ناسالم در استان سمنان پلمب شد

خبرگزاری ایرنا مشاهده در مرجع
10 واحد عرضه گوشت ناسالم در استان سمنان پلمب شد

سمنان - ایرنا - مدیرکل دامپزشکی استان سمنان گفت: 10 مرکز عرضه گوشت و فرآورده‌های گوشتی ناسالم امسال در این استان پلمب شد.

حمیدرضا حسینی روز دوشنبه در گفت و گو با ایرنا، ابراز داشت: بیشترین واحدهای پلمب شده به دلیل عرضه گوشت و فرآورده‌های گوشتی ناسالم در پنج ماه نخست امسال مربوط به قصابی‌ها و مرغ‌فروشی بود.

وی ادامه داد: هفت هزار و 600 تن گوشت و فرآورده‌های گوشتی مشکوک با نظارت تیم گشت و بازرسی اداره کل دامپزشکی استان سمنان پنج ماه نخست امسال در استان ضبط شد.

وی بیان کرد: 66 مورد نمونه برداری از هفت هزار و 600 تن گوشت و فرآورده‌های گوشتی مشکوک به عمل آمد که در نتیجه آزمایش‌های انجام شده از این میزان 6 هزار و 100 تن معدوم شد.

حسینی تاکید کرد: تامین امنیت غذایی شهروندان در اولویت کاری اداره‌کل دامپزشکی استان سمنان است و نظارت‌ها برای تامین امنیت غذایی مردم با جدیت دنبال می‌شود.

وی تصریح کرد: 49 پرونده در زمینه تخلف مراکز عرضه و توزیع فرآورده‌های خام دامی استان سمنان امسال در مراجع قضایی تشکیل شد.

حسینی یادآور شد: شهروندان می‌توانند هر گونه تخلف و موارد مشکوک را با تماس با شماره 1512 به کارشناسان دامپزشکی استان به منظور بررسی موضوع اعلام کنند.

مدیرکل دامپزشکی استان سمنان گفت: نظارت بر واحدهای عرضه، مصرف و توزیع فرآورده‌های خام دامی استان با هدف تضمین کیفیت و سلامت مواد غذایی به صورت مستمر انجام می‌شود.

بیش از یک میلیون و 600 هزار راس دام سبک و حدود 100 هزار راس دام سنگین در استان سمنان وجود دارد.

494 واحد پرورش انواع طیور در استان سمنان وجود دارد که از این تعداد 42 مزرعه مرغ تخم‌گذار، 12 واحد پرورش شتر مرغ، 6 واحد پرورش بوقلمون با ظرفیت تولید 19 هزار و 200 قطعه و 404 مزرعه پرورش مرغ گوشتی با ظرفیت جوجه‌ریزی 10 میلیون قطعه در هر دوره و بقیه مربوط به پولت، سایر ماکیان و مرغ اجدادی است.

*س_برچسب‌ها_س*