جمعه 29 خرداد 1405

10 کیلومتر بادشکن در میامی ایجاد شد

خبرگزاری ایرنا مشاهده در مرجع
10 کیلومتر بادشکن در میامی ایجاد شد

شاهرود - ایرنا - رییس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان میامی گفت: برای حفاظت از مزرعه‌ها و مراتع 10 کیلومتر بادشکن در منطقه " زیدر " این شهرستان ایجاد شد.

محمد علی رضایی روز دوشنبه در گفت و گو با ایرنا، افزود: برای این منظور 2هزار اصله نهالدر اطراف مزارع منطقه زیدر کاشته شد.

وی اظهارداشت: با هدف جلوگیری از کاهش خسارت‌های احتمالی در مسیر و جهت باد با تفاهم‌نامه بین اداره منابع طبیعی و یک شرکت خصوصی کاشت نهال انجام شد.

رضایی با بیان اینکه در اجرای این طرح، تامین نهال و نظارت برعهده منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان بود، خاطرنشان کرد: کاشت، حفاظت و نگهداری از درختان بر عهده شرکت طرف قرارداد است.

رضایی نهال های غرس شده را از نوع مثمر دانست و تصریح کرد: به منظور استفاده مطلوب و صرفه اقتصادی، نهال های غرس شده از نوع سنجد است.

رییس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان میامی اظهارداشت: ایجاد فضای سبز با توزیع نهال و نگهداری و آبیاری مناسب از نهال های غرس شده از اهداف مهم ایجاد بادشکن دراین منطقه است.

وی با بیان اینکه ایجاد بادشکن ها کاهش سرعت باد و جلوگیری از فرسایش بادی در منطقه را سبب می شود، گفت: بادشکن به بهبود رشد گیاهان بومی در این منطقه نیز به طور طبیعی کمک می کند.

مساحت اراضی ملی شهرستان میامی 830هزار هکتار است.

شهرستان میامی دارای 2 بخش مرکزی و کالپوش و حدود 40 هزار تن جمعیت در شرق استان سمنان قرار دارد.

*س_برچسب‌ها_س*