جمعه 21 شهریور 1404

103 کیلو تریاک در عملیات مشترک پلیس بوشهر و هرمزگان کشف شد

خبرگزاری ایرنا مشاهده در مرجع
103 کیلو تریاک در عملیات مشترک پلیس بوشهر و هرمزگان کشف شد

بوشهر - ایرنا - فرمانده انتظامی استان بوشهر گفت: با همکاری مشترک پلیس بوشهر و پلیس استان هرمزگان 103 کیلوگرم مواد مخدر از نوع تریاک از یک دستگاه تانکر حمل سوخت در محور ارتباطی شهرستان بندر خمیر کشف شد.

به گزارش ایرنا، سردار خلیل واعظی روز سه‌شنبه به رسانه‌ها اعلام کرد: ماموران پلیس مبارزه با مواد مخدر استان بوشهر موفق شدند با انجام اقدام اطلاعاتی و شبانه روزی، اعضای یک باند تهیه و توزیع مواد مخدر که به صورت حرفه‌ای و عمده در امر قاچاق و توزیع مواد مخدر در استان‌های جنوبی فعالیت داشتند را شناسایی کنند.

وی بیان کرد: با تلاش‌های صورت گرفته مشخص شد اعضای این باند، قصد داشتند یک محموله مواد مخدر را در استان‌های جنوبی جا به جا کنند.

فرمانده انتطامی استان بوشهر با قدردانی از همکاری پلیس مبارزه با مواد مخدر استان هرمزگان گفت: در همین رابطه یک متهم دستگیر و تحویل مقام قضایی شده است.

*س_برچسب‌ها_س*