11 طرح عمرانی ویژه عشایر در استان سمنان افتتاح شد
سمنان - ایرنا - مدیرکل امور عشایری استان سمنان گفت: 11 طرح عمرانی در زمینه آبرسانی به عشایر و دام آنان به مناسبت روز عشایر در استان به بهرهبرداری رسید.
مراد خادم روز سه شنبه در گفت و گو با ایرنا، ابراز داشت: 14 میلیارد و 926 میلیون ریال برای افتتاح 11 طرح مربوط به عشایر استان سمنان در روز عشایر هزینه شد.
وی ادامه داد: از مجموع 11 طرح افتتاحی استان سمنان در روز عشایر، چهار طرح مربوط به شهرستان شاهرود، 2 طرح مربوط به هر یک از شهرستانهای سمنان و دامغان و یک طرح مربوط به شهرستانهای مهدیشهر، گرمسار و میامی است.
وی بیان کرد: 11 طرح عشایری افتتاح شده در استان سمنان به مناسبت روز عشایر در زمینه بهسازی چشمهها، لایروبی و مرمت قنات ها، ساخت منبع ذخیره آب و اجرای خط انتقال آب است.
خادم اضافه کرد: با افتتاح 11 طرح عمرانی استان سمنان در روز عشایر 142 نفر از مزایای طرحها برخوردار شدند.
مدیرکل امور عشایری استان سمنان گفت: سه هزار و 181 خانوار و بیش از 14 هزار و 400 نفر جمعیت عشایر استان را تشکیل میدهند که بیش از یک میلیون و 74 هزار رأس دام سبک و چهار هزار و 700 رأس دام سنگین دارند.
پانزدهم مهرماه از سوی شورای فرهنگ عمومی کشور و با هدف تکریم فرهنگ روستا و برجسته کردن نقش روستائیان در فرایند توسعه به نام روز روستا و عشایر نامگذاری شده است.
*س_برچسبها_س*