یک‌شنبه 16 شهریور 1404

144 میلیارد ریال تسهیلات به عشایر خراسان جنوبی اختصاص یافت

خبرگزاری ایرنا مشاهده در مرجع
144 میلیارد ریال تسهیلات به عشایر خراسان جنوبی اختصاص یافت

بیرجند - ایرنا - مدیرکل امور عشایر خراسان جنوبی گفت: 144 میلیارد ریال تسهیلات به عشایر استان در ارتباط با طرح زنجیره گوشت قرمز اختصاص یافت.

مهدی عصمتی پور روز پنجشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: این میزان تسهیلات در راستای حمایت مستقیم دولت از زنجیره تولید گوشت قرمز و ایجاد اشتغال پایدار به قشر تولید کننده اختصاص یافته است.

وی بیان کرد: تسهیلات ارزان قیمت به منظور تسهیل در معیشت و تامین علوفه مورد نیاز عشایر در پی تشدید پدیده خشکسالی پرداخت می‌شود و با کارمزد 10 درصد و دوره بازپرداخت یک ساله است که عشایر می‌توانند به ادارات امور عشایر شهرستان‌ها برای تشکیل پرونده مراجعه کنند.

مدیرکل امور عشایر خراسان جنوبی گفت: از ابتدای امسال حدود 9 میلیارد تومان تسهیلات زنجیره گوشت قرمز به 219 نفر از عشایر استان پرداخت شده است.

وی اضافه کرد: با استفاده از این تسهیلات حدود 19 هزار و 825 راس دام پرواری توسط عشایر خریداری و پروار شده که 220 تن به ظرفیت تولید گوشت قرمز استان افزوده شده است.

عصمتی پور گفت: سالانه هشت هزار و 500 تن گوشت قرمز توسط عشایر استان تولید می‌شود.

وی با اشاره به پرداخت تسهیلات قرض‌الحسنه چهار درصد پنج ساله به عشایر استان گفت: از ابتدای سال جاری 841 میلیون تومان تسهیلات به عشایر استان عمدتا در حوزه گیاهان دارویی پرداخت شده است.

وی عنوان کرد: افزایش تولید گوشت قرمز در رونق کسب و کار در بخش عشایری استان تاثیرگذار است و با اعطای بسته‌های مختلف حمایتی می‌توان برای توسعه این بخش از اقتصاد کشور گام برداشت.

عشایر خراسان جنوبی بیش از یک میلیون و 200 هزار راس دام حدود 34 درصد دام سبک استان را پرورش می‌دهند.

*س_برچسب‌ها_س*