پنج‌شنبه 9 مرداد 1404

148 هزار نفر سبد سهام خود را بیمه کردند

وب‌گاه اقتصاد نیوز مشاهده در مرجع
148 هزار نفر سبد سهام خود را بیمه کردند

اقتصادنیوز: مدیریت نظارت بر بورس‌های سازمان بورس و اوراق بهادار، اعلام کرد: در پایان 12 روز کاری سپری شده از عرضه اوراق تبعی همیار، 148هزار و 543 نفر سبد دارایی خود را بیمه کرده‌اند.

به گزارش اقتصادنیوز به نقل از سنا، مدیریت نظارت بر بورس‌های سازمان بورس و اوراق بهادار، اعلام کرد: در پایان 12 روز کاری سپری شده از عرضه اوراق تبعی همیار، 148هزار و 543 نفر سبد دارایی خود را بیمه کرده‌اند.

خبر مرتبط پایان هفته تلخ بورس / سقوط شاخص ها، خروج پول و باز نشدن قفل صفوف فروش

اقتصادنیوز: در جریان معاملات امروز، 439 میلیارد تومان پول حقیقی از بازار خارج شد. همچنین شاهد خروج 273 میلیارد تومان از صندوق‌های درآمد ثابت بودیم.

بر اساس اعلام مدیریت نظارت بر بورس‌های سازمان بورس و اوراق بهادار، از تعداد 148 هزار و 543 نفری که به خرید طرح همیار اقدام کرده‌اند، 11 هزار و 645 نفر به دلیل بیش‌تر بودن دارایی‌شان از 500 میلیون تومان یا نداشتن سهام بورس یا فرابورس در سبد پایه، غیر مجاز بوده‌اند، در نتیجه خرید بیمه 136 هزار و 898 سهام‌دار معتبر تشخیص داده شده است.

طبق این گزارش، اوراق تبعی «همیار» با هدف حمایت از سهام‌داران حقیقی و تضمین حداقل بازده یک‌ساله برای سبدهای سهام، با هم‌کاری صندوق تثبیت بازار سرمایه تا امروز چهارشنبه 8 مرداد تمدید شد.

همچنین بخوانید ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید
148 هزار نفر سبد سهام خود را بیمه کردند 2
148 هزار نفر سبد سهام خود را بیمه کردند 3