پنج‌شنبه 13 شهریور 1404

15 تا 20 درصد ناترازی برق مربوط به ماینر‌های غیرمجاز

خبرگزاری خبرنگاران جوان مشاهده در مرجع
15 تا 20 درصد ناترازی برق مربوط به ماینر‌های غیرمجاز

معاون انتقال و تجارت خارجی شرکت توانیر گفت: 15 تا 20 درصد ناترازی برق مربوط به ماینر‌های غیرمجاز است.

باشگاه خبرنگاران جوان؛ کیمیا قلی‌پور - معاون انتقال و تجارت خارجی شرکت توانیر در اظهاراتی درباره وضعیت مصرف انرژی ماینر‌ها در کشور گفت: برآورد‌های امسال تابستان همکاران ما نشان می‌دهد که در زمان قطع اینترنت در دوره جنگ 12 روزه، میزان مصرف ماینر‌ها بین 1700 تا 2400 مگاوات بوده است.

وی افزود: سهم این مصرف از کل انرژی تحویلی و تولیدی ما حدود 4 تا 5 درصد است و از کل ناترازی انرژی، ماینر‌های غیرمجاز 15 تا 20 درصد ناترازی را به خود اختصاص داده‌اند.

این مقام مسئول با اشاره به تعاملات مثبت بین دستگاه‌های مختلف برای شناسایی، توقیف و جمع‌آوری ماینرها، ابراز امیدواری کرد که با اجرای ساز و کار‌های مناسب برای جرم‌انگاری و تعیین جرایم بازدارنده، شاهد کاهش و قانونمند شدن استخراج رمز ارز در کشور باشیم.