19شناور صیادی متخلف در هرمزگان توقیف شد
بندرعباس - ایرنا - فرمانده یگان حفاظت منابع آبزیان شیلات هرمزگان گفت: 19فروند شناور متخلف صید صنعتی و سنتی درسالجاری توقیف و در این رابطه 42نفر دستگیر شدند.
سرهنگ حسن آزادی روز شنبه در نشست شورای حفاظت آبزیان هرمزگان افزود: متهمان دستگیر شده به دلیل رعایت نکردن نکات ایمنی و بهداشتی، نبود پلاک ثبتی بر روی شناور و نیز صید غیرمجاز به کمیسیون رسیدگی تخلفهای صیادی ادارهکل شیلات استان معرفی شدند.
وی بیان داشت: همچنین به منظور اهمیت حفاظت از آبزیان برای نسلهای آینده و بکارگیری روشهای صید و صیادی اصولی، در سال گذشته 199 فروند شناور صیادی متخلف توقیف شد.
فرمانده یگان حفاظت منابع آبزیان شیلات هرمزگان اظهار داشت: در راستای حفاظت از منابع آبزیان، باتوجه به گستردگی طول نوار ساحلی آبهای خلیجفارس با مشکلاتی شامل، کمبود نیروی انسانی، نبود اختصاص ردیف اعتباری مناسب به یگان، تامین نشدن سوخت شناورها، نداشتن شناور نیمه سنگین که قابلیت ماندگاری و دریاروی به مدت 3 تا 4 روز در دریا را داشته باشد مواجه هستیم.
سرهنگ آزادی خاطر نشان کرد: همکاری و حمایت یگان حفاظت منابع آبزیان شیلات تاثیر بسزایی در کاهش تخلفها دارد و پشتیبانی جامعه صیادی نیز عامل مهمی در ارتقاء فعالیتهای این یگان برای برخورد با متخلفان صیادی هرمزگان است.
وی یادآور شد: تلفن 3331434 ستاد یگان حفاظت از منابع آبزیان شیلات هرمزگان آماده دریافت هر گونه اطلاعاتی در راستای صید و صیادی و مقابله با متخلفان غیرمجاز به صورت شبانه روزی است.
استان هرمزگان با 22 بندر صیادی و صید سالانه افزون بر 270 هزار تن انواع آبزی، 30 درصد بنادر صیادی و 36 درصد صید انواع آبزیان کشور را به خود اختصاص داده است که این آمارها نشان از جایگاه و اهمیت فعالیتهای شیلاتی این استان در کشور دارد.
*س_برچسبها_س*