چهارشنبه 3 تیر 1405

2 مدرسه خیرساز در قزوین با حضور وزیر آموزش و پرورش افتتاح می‌شود

خبرگزاری ایرنا مشاهده در مرجع
2 مدرسه خیرساز در قزوین با حضور وزیر آموزش و پرورش افتتاح می‌شود

قزوین - ایرنا - معاون عمرانی وزیر و رییس سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور از افتتاح 2 مدرسه خیرساز در شهر دانسفهان از توابع شهرستان بویین زهرا با حضور وزیر آموزش و پرورش در آینده نزدیک خبر داد.

مهرالله رخشانی مهر روز چهارشنبه در بازدید از مدارس خیرساز شهید درزی و امید آینده در شهر دانسفهان، افزود: این 2 مدرسه توسط خیر بزرگوار حاج علی اکبر انصاری و به همت اداره کل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس استان ساخته شده و ما در نظر داریم این مدارس را در بخش‌های مختلف همچون سالن اجتماعات، آزمایشگاه و همچنین دارالقرآن تجهیز کنیم.

وی افزود: وزیر آموزش و پرورش برای افتتاح این طرح‌ها در آینده‌ای نزدیک به استان قزوین سفر می‌کند.

رییس سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور همچنین از اتمام طرح‌های نیمه تمام در این منطقه خبر داد و گفت: یک سالن ورزشی نیمه تمام در منطقه دانسفهان وجود دارد که تکمیل این طرح در اولویت سازمان قرار دارد.

این 2 مدرسه خیرساز در 36 کلاس و هفت هزار متر زیربنا با 150 میلیارد ریال اعتبار در شهر دانسفهان احداث شده‌اند.

زمین چمن والیبال و فوتبال، آزمایشگاه و سالن اجتماعات از امکانات این 2 مدرسه است.

شهر دانسفهان از توابع شهرستان بویین زهرا در 70 کیلومتری قزوین واقع شده است.

*س_برچسب‌ها_س*
2 مدرسه خیرساز در قزوین با حضور وزیر آموزش و پرورش افتتاح می‌شود 2