سه‌شنبه 7 اسفند 1403

210 هزار لیتر آب به شهرک‌های صنعتی چهارمحال و بختیاری ارسال می‌شود

خبرگزاری ایرنا مشاهده در مرجع
210 هزار لیتر آب به شهرک‌های صنعتی چهارمحال و بختیاری ارسال می‌شود

شهرکرد - ایرنا - مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی چهارمحال و بختیاری گفت: با توجه به افت منابع آبی زیرزمینی، امسال به غیر از مرکز استان، روزانه 210 هزار لیتر آب به صورت سیار برای واحدهای صنعتی سامان، گندمان و بلداجی ارسال می‌شود.

حمیدرضا فلاح روز دوشنبه در گفت و گو با ایرنا، به فعالیت 909 واحد صنعتی در 17 شهرک و چهار ناحیه صنعتی این استان اشاره کرد و افزود: با افت شدید منابع آبی در سطح استان، بیشتر شهرک‌های صنعتی دچار بحران بی‌آبی شده‌اند و سطح خروجی آب چاه عمیق برخی از شهرک‌های صنعتی از جمله شهرک صنعتی "گندمان" به بستر سنگ رسیده است.

وی با اشاره به افزایش آبرسانی سیار به شهرک‌های صنعتی، سامان 1و 2 و گندمان در نیمه دوم امسال تصریح کرد: در پی تشدید پدیده خشکسالی و کاهش منابع آبی، از تابستان امسال تاکنون روزانه با خودروی تانکردار آب شرب و صنعتی خریداری و برای جبران کم‌آبی به شهرک‌های صنعتی استان ارسال می‌شود. فلاح، تعداد چاه‌های عمیق تامین آب بخش صنعتی و شرب شهرک‌های صنعتی استان را 27 حلقه اعلام کرد و گفت: در حال حاضر چاه‌های شهرک صنعتی به طور کامل خشک و خروجی آب مابقی نیز کاهش محسوس یافته است. مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی چهارمحال و بختیاری تصریح کرد: با نصب کنتور هوشمند، مدیریت در مصرف و استحصال روزانه 160 لیتر آب در ثانیه از سفره‌های زیرزمینی، بخشی از کمبود آب 21 شهرک صنعتی استان از سال گذشته، مدیریت مطلوبی در مصرف آب صنعتی استان شده است.

فلاح، خارج کردن مصارف آب 35 درصدی از چهار هزار و 500 هکتار فضای سبز در برخی از شهرک‌های صنعتی از مصارف شرب و صنعتی را در سال جاری یادآور شد و تاکید کرد: این برنامه کارشناسی شده از بی‌آبی و تعطیلی برخی واحدهای صنعتی جلوگیری کرد

به گفته وی، بهره‌برداری شبکه آبرسانی پروژه بن به بروجن تنها راه تامین آب پایدار برای شهرک‌های صنعتی استان است. به گزارش ایرنا، هم‌اکنون 21 شهرک و ناحیه صنعتی در استان فعال است که حدود 45 هزار نفر در این شهرک‌های صنعتی فعال هستند.

*س_برچسب‌ها_س*