چهارشنبه 4 شهریور 1405

22 دستگاه اجرائی هرمزگان به سرویس اینترانت مخابرات متصل شدند

خبرگزاری ایرنا مشاهده در مرجع
22 دستگاه اجرائی هرمزگان به سرویس اینترانت مخابرات متصل شدند

بندرعباس - ایرنا - مدیر مخابرات منطقه هرمزگان گفت: امکان استفاده از امکانات فناوری سرویس اینترانت و بهره‌گیری از مزایای آن در انجام امور اداری برای 22 دستگاه و نهاد اجرایی استان فراهم شد.

امیر یگانه منطقه هرمزگان روز یکشنبه به خبرنگاران اظهار داشت: سرویس اینترانت برای برقراری ارتباط سرویس دهندگان داخلی با بستر فیبرنوری است که بطور انحصاری بین سازمان‌های مربوطه و اجزای ان به صورت امن پیاده سازی می‌شود.

وی، در بخش دیگری از سخنان خود ابراز داشت: 1304 اینترنت پرسرعت بر بستر فیبر نوری (FTTH) از ابتدای سال جاری تا پایان مهرماه به مشترکان در استان هرمزگان واگذار شد.

وی اضافه کرد: FTTH یا اینترنت پرسرعت بر بستر فیبرنوری (تانوما) به عنوان یک تکنولوژی قابل اعتماد و کارآمد و به روز، دارای مزایای بسیاری مانند پهنای باند بالا، هزینه کم و سرعت زیاد است که همزمان برای دانلود فیلم و نرم افزار، تلفن تصویری، مشاهده‌ی برنامه های زنده تلویزیونی، بانکداری الکترونیک، آموزشی و پزشکی از راه دور و ایجاد شهر هوشمند و غیره مورد استفاده قرار می گیرد.

وی ادامه داد: مخابرات منطقه هرمزگان تنها دهنده سرویس اینترنت فیبر نوری با سرعت و کیفیت بالا بوده که علاوه بر برتری‌های فراوان نسبت به فناوری‌های کنونی، امنیت بیشتر و هزینه کمتری نیز دارد.

*س_برچسب‌ها_س*