سه‌شنبه 4 شهریور 1404

230 خانوار عشایر کوچرو شیروان از آب آشامیدنی بهره‌مند شدند

خبرگزاری ایرنا مشاهده در مرجع
230 خانوار عشایر کوچرو شیروان از آب آشامیدنی بهره‌مند شدند

بجنورد - ایرنا - رییس اداره امور عشایری شیروان گفت: یک دهنه چشمه در بخش قوشخانه برای استفاده 230 خانوار عشایری مرمت و بهسازی شد که با این اقدام علاوه بر عشایر، دام‌های آنها نیز از این چشمه استفاده خواهند کرد.

علی ابراهیمی روز پنج شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: برای مرمت و بهسازی این چشمه که در مسیر کوچ عشایر قوشخانه بالا شامل سرداب، سرانی، خیرآباد و کلاته زمان است، یک میلیارد و 200 میلیون ریال از محل ارائه خدمات به کوچندگان هزینه شد.

وی گفت: در این عملیات عمرانی نسبت به ساخت یک آبشخور به طول 15 متر، لوله کشی به طول 150 متر، ساخت مخزن برای ذخیره و نگهداری آب با ظرفیت 30 مترمکعب و ساخت حمام ضدکنه برای عشایر کل منطقه اقدام شد.

ابراهیمی افزود: با اقدامات انجام شده 2 هزار و 500 راس دام از آب این چشمه استفاده خواهند کرد.

رییس اداره امور عشایری شیروان گفت: براساس برنامه ریزی انجام شده قرار است با تخصیص اعتبارات 10 دهنه چشمه دیگر در کل مناطق عشایری بهسازی شود.

شهرستان شیروان 2 هزار و 800 خانوار عشایری با جمعیتی حدود 15 هزار نفر دارد که در قالب 9 طایفه 350 هزار راس دام سبک در اختیار دارند.

شیروان به عنوان دومین شهر پرجمعیت خراسان شمالی در 60 کیلومتری شرق بجنورد قرار دارد.

*س_برچسب‌ها_س*