29هزار هکتار اراضی بیابانی در استان قزوین وجود دارد / 300 هزار اصله نهال رایگان توزیع شد
محسن قاسم زاده با بیان اینکه در سال جاری 300هزار اصله نهال رایگان در اختیار مردم قرار گرفته است، گفت: 29 هزار هکتار اراضی بیابانی در شمال بویین زهرا و جنوب آبیک وجود دارد.
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ محسن قاسم زاده در گفتوگو با خبرنگار اجتماعی صبح قزوین؛ با اشاره به حفاظت از 29 هزار هکتار اراضی بیابانی در شمال بویین زهرا و جنوب آبیک بیان کرد: قزوین یک استان مرتعی است و 14 هزار هکتار جنگل در منطقه طارم و 14 هزار هکتار جنگل در مناطق الموت شرقی و غربی دارد.
وی تصریح کرد: در اراضی منابع ملی در سال جاری هیچگونه قطع درخت وجود نداشته و پروندههایی که برای قطع درختان به مراجع قضایی معرفی شده است به عدد دو رقمی نمیرسد. سرپرست اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری قزوین ادامه داد: گاهی جنگل نشینها و چوپانان سرشاخه درختان را برای تامین چوب هرس میکنند که این اتفاق متفاوت از قطع درختان است. ثبت 770 هزارهکتار اراضی ملی قزوین در سامانه اداره کل ثبت اسناد قاسم زاده عنوان کرد: 770 هزار هکتار اراضی منابع ملی استان قزوین در سامانه اداره کل ثبت اسناد و املاک ثبت و برای 730 هزار هکتار نیز سند تک برگی گرفته شده است. وی با بیان اینکه در سال جاری 300هزار اصله نهال رایگان در اختیار مردم قرار گرفته است؛ بیان کرد: از این مقدار 180 هزار اصله نهال صنوبر در راستای توسعه زراعت چوب توزیع میشود. این مسئول با بیان اینکه در استان 12 گروه گشتی افراد متخلف را شناسایی میکنند؛ تصریح کرد: افرادی که درختان را در اراضی منابع ملی قطع میکنند به مراجع قضایی معرفی و اشد مجازات برای آنها اجرا میشود. قاسم زاده گفت: با وجود اینکه گشتهای اداره کل منابع طبیعی به صورت مستمر کار پایش عرصههای منابع ملی را انجام میدهند اما از مردم خواهشمندم در صورت مشاهده قطع درختان و تخریب و تصرف اراضی منابع ملی به سامانه 139 و 1504 اطلاع بدهند. 28 هزارهکتار جنگل در استان قزوین وجود دارد سرپرست اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری قزوین با اشاره به انتشار خبر رتبه یک قزوین در تخریب جنگلها و قطع درختان اظهار کرد: این خبر که از سوی بعضی از رسانهها منتشر شده کذب است زیرا برای این خبر هیچ منبع قضایی، نقشه پوشش ماهوارهای و مستندات دیگری ارائه نکردهاند. وی افزود: قزوین با برخورداری از 28 هزارهکتار جنگل که عدد ناچیزی درمقابل جنگلهای شمال کشور است نمیتواند رتبه نخست قطع درختان را کسب کند و بنابراین این خبر از نظر منطقی هم نمیتواند درست باشد. قاسم زاده گفت: زمانی که خبری منتشر میشود باید مدارک و منابعی همچون پروندههای دادگستری، نقشههای پوشش جنگلی و تایید اداره منابع طبیعی را به همراه داشته باشد در غیر این صورت نمیتوان به آن استناد کرد. این مسئول با بیان اینکه خبرهای کذب باعث تشویش اذهان عمومی میشود؛ ابراز کرد: نباید با انتشار خبرهایی که صحت آنها مشخص نیست باعث از بین بردن زحمات افرادی باشیم که برای محافظت از منابع طبیعی استان به صورت شبانه روزی تلاش میکنند. انتهای پیام /