سه‌شنبه 25 شهریور 1404

40 تیم امدادی هلال احمر در خراسان جنوبی آماده باش هستند

خبرگزاری ایرنا مشاهده در مرجع
40 تیم امدادی هلال احمر در خراسان جنوبی آماده باش هستند

بیرجند - ایرنا - مدیرعامل جمعیت هلال احمر خراسان جنوبی گفت: با توجه به شرایط جوی نامساعد در استان 40 تیم امدادی هلال احمر به تعداد 160 نفر امدادگر از صبح امروز (شنبه) در حال آماده باش قرار گرفتند.

محمدرحیم شهریاری روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: امدادگران در 26 پایگاه ثابت و موقت، پایگاه امداد هوایی و شعب هلال احمر در استان آماده ارائه خدمات امدادی به هموطنان هستند.

وی اظهار داشت: تعداد 43 دستگاه خودروی آمبولانس و نجات برای خدمت‌رسانی به حادثه دیدگان در پایگاه‌های امداد و نجات استان مستقر است.

مدیرعامل جمعیت هلال احمر خراسان جنوبی تصریح کرد: با توجه به سیلابی شدن مسیل‌ها مردم در حاشیه رودخانه‌ها و مسیل‌ها قرار نگیرند و از رفتن به ارتفاعات خودداری شود.

وی با بیان اینکه مرکز 112 بصورت شبانه‌روزی آماده پاسخگویی به حوادث احتمالی است گفت: هم‌وطنان در صورت بروز حادثه ضمن حفظ خونسردی با این مرکز تماس گرفته و یا به نزدیکترین پایگاه امدادی هلال احمر مراجعه کنند.

شهریاری افزود: رانندگان در این مدت از سفرهای غیرضروری خودداری و با توجه به کاهش دید و لغزندگی سطح جاده ضمن همراه داشتن وسیله ایمنی و تجهیزات زمستانی از داشتن زنجیر چرخ و سوخت کافی به‌خصوص در نقاط کوهستانی اطمینان حاصل کنند.

فعالیت سامانه بارشی از امروز (شنبه) در خراسان جنوبی آغاز شد و بتدریج سراسر استان را فرا می‌گیرد.

با توجه به همدیدی و آینده‌نگری نقشه‌های پیش یابی هواشناسی از امروز تا دوشنبه هفته جاری رگبار و رعد و برق، وزش باد شدید و بارش برف در ارتفاعات به ویژه شمال شرق استان پیش‌بینی شده است.

این سامانه تمام استان را فرا خواهد گرفت اما در شهرستان‌های سرایان، فردوس، قاینات، زیرکوه، نهبندان، بخش‌هایی از طبس و بیرجند و سربیشه از شدت بیشتری برخوردار خواهد بود.

*س_برچسب‌ها_س*