سه‌شنبه 17 تیر 1404

48 میلیون دقیقه تماشای ویدئوی مناسبتی در دهه اول محرم 1404

خبرگزاری تسنیم مشاهده در مرجع
48 میلیون دقیقه تماشای ویدئوی مناسبتی در دهه اول محرم 1404

آمارها حکایت از افزایش استقبال کاربران ایرانی از تولیدات مناسبتی مرتبط با محرم در فضای مجازی دارد به طوری که سایت «آپارات» در دهه اول محرم 1404 رکورد 48 میلیون دقیقه تماشای محتوای مناسبتی را ثبت کرد.

- اخبار فرهنگی -

به گزارش خبرنگار فرهنگی فرهنگی خبرگزاری تسنیم؛ این آمار در ادامه سیر صعودی استفاده از ظرفیت فضای مجازی برای اشتراک محتوای مناسبتی و همچنین افزایش دسترسی‌ها به محتواهای متنوع در بسترهای آنلاین به ثبت رسیده است. در طول این دهه بیش از 600 کانال مذهبی در حوزه استریم سایت آپارات فعال بودند که در حد فاصل پنجم تا پانزدهم تیرماه مجموع بازدید پوشش زنده آن‌ها از مرز 5 هزار ساعت عبورکرد.

مجموع بازدید از ویدئوهای بارگذاری شده در دسته‌بندی مذهبی در این سایت طی این دهه هم قریب به 48 میلیون دقیقه بوده است که این بازدید برای 16 هزار ویدئوی بارگذاری‌شده از سوی کاربران به ثبت رسیده است.

پیش‌بینی می‌شود مطابق سال‌های گذشته، استقبال از این دست محتواهای مذهبی و آیینی تا اربعین 1404 همچنان سیرصعودی داشته باشد.

در حال حاضر مداحانی چون محمود کریمی، مجید بنی فاطمه، حسین طاهری، عبدالرضا طاهری، حنیف طاهری، حسین سیب‌سرخی و... در این سایت، کانال اختصاصی دارند که به بارگذاری محتواهای مربوط به مراسم‌های خود می‌پردازند.