5 رفتاری که کمهوشها را لو میدهد
افراد کمتر باهوش عادتهایی دارند که باعث میشود به سرعت شناسایی شوند. در ادامه 5 عادت را که کمهوشها را از افراد باهوش جدا میکند، بررسی میکنیم. افراد باهوش سعی میکنند به دیگران انگیزه بدهند و به آنها کمک کنند. آنها اعتماد به نفس سالمی دارند و به اندازه کافی باهوش هستند که تواناییهای خود را قضاوت کنند. اما افراد کم هوش تمایل دارند دیگران را تحقیر کنند تا خود را بهتر نشان دهند. به...
افراد باهوش سعی میکنند به دیگران انگیزه بدهند و به آنها کمک کنند. آنها اعتماد به نفس سالمی دارند و به اندازه کافی باهوش هستند که تواناییهای خود را قضاوت کنند. اما افراد کم هوش تمایل دارند دیگران را تحقیر کنند تا خود را بهتر نشان دهند.
به گزارش عرشه آنلاین، جهان ما پر است از آدمهای مختلف با سطح هوش متفاوت. تقریبا همه دوست دارند ادعا کنند که باهوش هستند، اما گاهی افراد بسیار باهوش بهراحتی این صفت را کسب نمیکنند. افراد کمتر باهوش عادتهایی دارند که باعث میشود به سرعت شناسایی شوند. در ادامه 5 عادت را که کمهوشها را از افراد باهوش جدا میکند، بررسی میکنیم.
1- دیگران را به دلیل اشتباهات خود سرزنش میکنند
یک فرد باهوش، حرفهای و اصیل هرگز اشتباهات خود را به گردن دیگران نمیاندازد؛ اما افراد با هوش پایین، تمایلی به قبول مسئولیت اشتباهات خود ندارند و ترجیح میدهند به جای خود، دیگران را سرزنش کنند. یک مطالعه عصبشناختی انجام شده توسط «جیسون اس. موزر» نشان داد که مغز افراد باهوش هنگام برخورد با اشتباهات واکنش متفاوتی نشان میدهد. درواقع افراد باهوش میدانند که اشتباهات فرصتی برای یادگیری و انجام بهتر در دفعات بعدی است.
2- معتقدند همیشه حق با من است
نشانه بارز هوش، توانایی دیدن و درک مسائل از زوایای مختلف است. علاوه بر این، افراد باهوش همیشه ذهن خود را به روی اطلاعات و شاخصهای جدید باز میکنند. در مقابل، افراد با هوشِ پایین با پافشاری بر دیدگاه خود، کاملا بیتوجه به استدلالهای صحیح طرفمقابل، میتوانند تا ابد یک بحث را ادامه دهند. در روان شناسی به این «اثر دانینگ - کروگر» میگویند و زمانی اتفاق میافتد که افراد کمصلاحیت، خود و تواناییهایشان را بیش از اندازه برآورد میکنند و مهارتها و هوش دیگران را دستکم میگیرند.
3- بهتعارضات با پرخاشگری واکنش نشان میدهند
البته، همه گاهی اوقات واقعا عصبانی میشوند. با این حال، برای افراد کمهوش، زمانی که اوضاع آنطور که میخواهند پیش نمیرود، پرخاشگری و عصبانیت یک واکنش معمول است. این افراد زمانی که احساس میکنند دیگر کنترل یک موقعیت را در حدی که میخواهند به دست ندارند، تمایل دارند از خشم و رفتار پرخاشگرانه برای به کرسی نشاندن حرف خود استفاده کنند. محققان دانشگاه میشیگان دریافتند که رفتار پرخاشگرانه با ضریبهوشی پایین رابطه مستقیم دارد.
4- نیازها و احساسات دیگران را نادیده میگیرند
افراد باهوش معمولا در قرار دادن خود به جای دیگران بسیار خوب هستند. به این ترتیب، درک دیدگاه طرف مقابل برای آنها دشوار نیست. با این حال، افراد کمتر باهوش به سختی میتوانند تصور کنند که افرادی هم هستند که درباره یک موضوع تصور متفاوتی دارند و بنابراین نمیتوانند با شما موافق باشند. هر یک از ما هر از گاهی خودخواه هستیم، این کاملا طبیعی و انسانی است. مهم این است که بین نیاز به دنبال کردن اهداف و خواستههای خودمان و همچنین نیاز به احترام به احساسات همنوعانمان تعادل برقرار کنیم.
5- فکر میکنند از همه بهترند
افراد باهوش سعی میکنند به دیگران انگیزه بدهند و به آنها کمک کنند. آنها اعتماد به نفس سالمی دارند و به اندازه کافی باهوش هستند که تواناییهای خود را قضاوت کنند. اما افراد کم هوش تمایل دارند دیگران را تحقیر کنند تا خود را بهتر نشان دهند. آنها معتقدند که بالاتر از دیگران هستند و به سرعت به پیش
داوریها پاسخ میدهند. این نشانه هوش نیست. بسیاری از زیست شناسان بر این باورند که توانایی انسانی ما برای همکاری عامل اصلی تکامل ما بوده است؛ بنابراین شاید بزرگترین نشانه هوش، کنار آمدن و خوب پیش رفتن با دیگران باشد.
منبع: باشگاه خبرنگاران جوان هم اکنون دیگران می خوانند-
روایت دیدار ساسی با مهدی کروبی / ماجرای دیدار امیر تتلو با ابراهیم رئیسی
-
آزارگر زنان و دختران : به من می گویند گرگ سحرگاه / ماجراهای هولناک شیطان پایتخت
-
زمان واریز یارانه آذرماه اعلام شد / مبلغ یارانه یلدایی چقدر است؟
-
اظهارات مرد شیطان صفت درباره آزار و اذیت زنان در خیابان + فیلم لحظه ربودن زنان جوان
-
قیمت جدید گوشیهای سامسونگ، شیائومی و آیفون / قیمت ارزانترین و گرانترین گوشیهای محبوب بازار
-
رنگ سال 2024 رسما معرفی شد + عکس
-
بازنشستگان بخوانند / تغییرات حقوق بازنشستگان در سال 1403 چقدر خواهد بود؟+ جزییات