یک‌شنبه 25 خرداد 1404

51 نفر از خطر غرق‌شدگی در خزر نجات یافتند

وب‌گاه مشرق نیوز مشاهده در مرجع
51 نفر از خطر غرق‌شدگی در خزر نجات یافتند

رئیس هیئت نجات غریق و غواصی مازندران گفت: از شروع طرح سالم‌سازی دریا (10 خرداد) تاکنون 51 نفر از خطر غرق شدن در دریای خزر نجات یافتند.

به گزارش مشرق، نقی کریمیان روز پنجشنبه در گفت‌وگو با خبرنگاران اظهار کرد: از شروع طرح‌های دریا یعنی 10 خردادماه تاکنون شمار نجات‌یافتگان به 51 نفر رسید که 41 نفر آقا و 10 نفر خانم هستند.

وی گفت: متأسفانه باوجود هشدارهای ناجیان غریق اما برخی از افراد این هشدارها را مانعی بر تفریح و شادی خود دانسته و توجهی ندارند.

وی ادامه داد: بیش از هزار ناجی غریق غریق در طرح سالم‌سازی دریا در استان مازندران فعالیت می‌کنند و از مردم مسافران درخواست می‌کنیم که از شنا در مناطق ممنوعه پرهیز کنند.

کریمیان از شناسایی بیش از 700 نقطه حادثه خیز و ممنوعه در ساحل استان خبر داد.

طرح سالم‌سازی دریا از سال 1391 با هدف کاهش تلفات ناشی از غرق شدن هنگام شنا و همچنین ارایه خدمات تجمیعی گردشگری و نظارت‌های اجتماعی همه ساله در سواحل این استان اجرا می شود.

مازندران دارای 15 شهرستان ساحلی است که در این میان محمود آباد با 30 کیلومتر ساحل آزاد و بیش از 120 راه دسترسی دارای 16 طرح، بابلسر با 27 کیلومتر نوار ساحلی و 13 کیلومتر نوار ساحلی قابل شنا با 15 طرح سالمسازی، از شاخص‌ترین شهرستان های مرکزی استان در اجرای این طرح محسوب می‌شوند.

استان مازندران بیش از سه میلیون و 500 هزار نفر جمعیت دارد

منبع: ایرنا
51 نفر از خطر غرق‌شدگی در خزر نجات یافتند 2