54 درصد مجموع مسکنهای روستایی استان مرکزی مقاومسازی شدهاند
رضافرح گفت: مجموع مسکنهای روستایی استان مرکزی 104 هزار واحد است که 55 هزار واحد معادل 54 درصد مجموع این واحدهای مسکونی با اعطای 12 میلیارد و 300 میلیون ریال تسهیلات از سوی اداره کل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی استان مقاوم سازی شده است.
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از دیار آفتاب؛ رضافرح مدیرکل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی استان مرکزی در شورای مسکن استان گفت: ساخت هفت هزار و 425 واحد مسکونی در طرح جهش ملی تولید مسکن در شهرهای کمتر از 100 هزار نفر جمعیت و روستاها در این اداره کل هدفگذاری شده که تمام ظرفیت برای ساخت و بهرهبرداری از این طرح بکار گرفته میشود.
رضافرح اظهار کرد: از این تعداد، یکهزار و 446 واحد به بانک معرفی شدهاند، یکهزار و 235 واحد عقد قرارداد، یکهزار و 346 واحد پروانه ساخت دریافت کردهاند، یکهزار و 628 واحد در مرحله پیکنی، یکهزار و 244 واحد در مرحله اجرای فونداسیون، 596 واحد در مرحله اسکلت، 446 واحد در مرحله سقف، 103 واحد سفتکاری و 36 واحد نیز پایان کار را دریافت کرده اند.
وی ادامه داد: مجموع مسکنهای روستایی استان مرکزی 104 هزار واحد است که 55 هزار واحد معادل 54 درصد مجموع این واحدهای مسکونی با اعطای 12 میلیارد و 300 میلیون ریال تسهیلات از سوی اداره کل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی استان مقاوم سازی شده است.
مدیرکل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی استان مرکزی خاطرنشان کرد: سهمیه مقاومت سازی مسکن روستایی در سال جاری سه هزار و 745 واحد است و بخش عمدهای از این واحدها به بانکهای عامل معرفی شدند و 550 واحد نیز تکمیل و پایان کار را دریافت کردهاند.
انتهای پیام /