پنج‌شنبه 1 مرداد 1405

گوناگون وب‌گاه 55 آنلاین

گوناگون وب‌گاه 55 آنلاین

ایلان ماسک با انتشار ویدئوی جدیدی از ربات اپتیموس نوشت: «تا چند سال آینده، این صحنه کاملاً عادی خواهد بود.»

اگر دنبال یه غذای متفاوت، خوشمزه و در عین حال رژیمی هستین، این رول گوشت و سیب‌زمینی می‌تونه انتخاب عالی باشه! هم پروتئینه، هم کم‌چرب، و بافت ترد و طعم دل‌نشینی داره. برای شام یا حتی مهمونی‌های سبک می‌تونه یه پیشنهاد خوش‌خوراک و سالم باشه.

مجمع عمومی عادی سالانه بانک صادرات ایران، روز سه‌شنبه 31 تیرماه 1404 با حضور اکثریت صاحبان سهام به‌صورت هم‌زمان حضوری و آنلاین برگزار شد.

اگر دنبال یه پیش‌غذای خوشمزه یا غذای جمع‌وجور با طعم هیجان‌انگیز هستین، بال کبابی تابه‌ای انتخاب عالیه! ترکیب لیموترش تازه، ادویه‌های معطر و سس مخصوص، طعم بی‌نظیری به این غذا میده که هم توی مهمونی‌ها می‌درخشه هم یه شام لذت‌بخشه.

رابرت گیتس، وزیر دفاع پیشین ایالات متحده، تأکید کرد که حتی حملات نظامی نمی‌تواند برنامه هسته‌ای ایران را به‌طور کامل نابود کند، زیرا دانش و تخصص هسته‌ای ایران از بین‌رفتنی نیست.

معاون سخنگوی کاخ سفید اعلام کرد دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا، به دلیل آنچه «گرایش‌های ضد آمریکایی و ضد اسرائیلی» در یونسکو خوانده می‌شود، دستور خروج ایالات متحده از این سازمان را صادر کرده است.

خوراک نخود یکی از غذاهای سنتی و خوشمزه است که با کشک و ادویه‌های معطر، طعمی بی‌نظیر پیدا می‌کند. این غذا هم ساده تهیه می‌شود و هم سرشار از پروتئین و فیبر است. کشک و پولبیبر (فلفل قرمز ترک) طعم آن را خاص‌تر کرده و به یک وعده کامل و دل‌چسب تبدیل می‌کند.

خلاصه اخبار امروز را در سایت 55 آنلاین میخوانید

قرمه سبزی یکی از خورش های معروف ایرانی است که فوت و فن خاص خودش را دارد. با این ترفند یک خورش قرمه سبزی حرفه‌ای درست کنید.

اژه‌ای: بعد از حمله به جلسه شورای‌عالی امنیت ملی، همه به جای اینکه به پناهگاه امن بروند به جلسات دیگری رفتند.

سخنگوی منطقه آزاد انزلی اعلام کرد در پی وقوع آتش‌سوزی گسترده در مجتمع تجاری ونوس و تلاش نیروهای امدادی برای مهار آن، فعالیت‌های منطقه آزاد انزلی تا اطلاع ثانوی متوقف شده و تمامی درب‌های ورودی فاز گردشگری و تجاری بسته شده است. از شهروندان و گردشگران خواسته شده تا زمان پایداری شرایط از مراجعه به این منطقه خودداری کنند.

عباس عراقچی، دیپلمات ارشد ایرانی، در گفت‌وگویی با شبکه فاکس‌نیوز، ضمن رد ادعای تعیین جایزه 40 میلیون دلاری برای سر دونالد ترامپ، تأکید کرد که چنین اظهاراتی از سوی افراد یا گروه‌های تندرو مطرح می‌شود و هرگز سیاست رسمی جمهوری اسلامی ایران نبوده، نیست و نخواهد بود. او همچنین گفت که سیاست ایران هرگز محو اسرائیل از نقشه جهان نبوده است.

در دنیایی که هر روز مرز بین خیال و واقعیت باریک‌تر می‌شود، فناوری‌های نوین بار دیگر ما را شگفت‌زده کرده‌اند.

رئیس‌جمهور در نشستی با مدیران سازمان حفاظت محیط زیست با تأکید بر ضرورت حفظ منابع طبیعی کشور اعلام کرد: هیچ مجوزی برای برنامه‌های توسعه‌ای در فلات مرکزی ایران صادر نخواهد شد و همه طرح‌های عمرانی و صنعتی باید به سواحل جنوبی به‌ویژه منطقه مکران منتقل شوند.

در ویدئویی که در شبکه‌های اجتماعی منتشر شده، صحنه‌هایی از درگیری فیزیکی شدید در مجمع عمومی شرکت پدیده شاندیز (گشان) دیده می‌شود. برخی از سهامداران مدعی‌اند این درگیری در پی اعتراض‌ها به وضعیت مدیریت و عملکرد مالی شرکت رخ داده است.

در گرمای داغ تابستان، هیچ‌چیز مانند یک بستنی خوشمزه و خنک نمی‌تواند حال‌وهوای‌مان را عوض کند.