شنبه 22 شهریور 1404

گوناگون وب‌گاه 55 آنلاین

گوناگون وب‌گاه 55 آنلاین

خبرگزاری صداوسیما ساعاتی پس از انتشار خبری مبنی بر به کما رفتن استاد محمود فرشچیان، هنرمند برجسته نگارگری ایران، در مطلبی تازه نوشت: «حال استاد فرشچیان خوب است و ایشان در سلامت هستند.»

در روزهای گرم تابستان، هیچ‌چیز مثل یک اسموتی خنک و خوش‌رنگ حال آدم را جا نمی‌آورد! در ادامه چهار نوع اسموتی سالم، خوش‌مزه و رنگارنگ را معرفی می‌کنم که هم مواد ساده‌ای دارند و هم برای دو نفر قابل تهیه هستند. هرکدام از این ترکیبات می‌توانند به‌راحتی نوشیدنی محبوب روزانه‌تان شوند.

شمار زائران اربعین از مرزهای کشور با رشد بی‌سابقه‌ای به رکورد جدیدی دست یافت.

مومنایی یا مومیایی، ماده‌ای کمیاب و گران‌بهاست که از دل صخره‌ها استخراج می‌شود.

با رعایت نکات ساده اما حیاتی می‌توانید از سفرهای تابستانی خود لذت ببرید و از گرمازدگی پیشگیری کنید.

شهردار پیشین تهران در اقدامی غیرمنتظره، خبر استعفا را منتشر و بلافاصله از صفحه خود پاک کرد.

رستوران‌داران عراقی در کربلا و نجف، با ایده‌های جذاب به استقبال زائران ایرانی رفته‌اند.

محمد بهشتی با بیان اینکه "اگر برای ایران اتفاقی بیفتد..." به عملکرد صداوسیما حمله کرد و گفت: "معلوم شد این‌طور نیست."

جمع‌بندی مهم‌ترین اخبار 16 مردادماه 1404 را در 55 آنلاین بخوانید.

در ساعات شب که متابولیسم بدن کاهش می‌یابد، دریافت قند بالا یا مصرف غذاهای محرک می‌تواند منجر به ذخیره چربی، اختلال خواب، و افزایش ریسک مقاومت به انسولین شود.

قیمت بلیت پروازهای اربعین به 19 میلیون تومان رسید و مواردی از فروش تا 23 میلیون تومان نیز گزارش شده است.

با اعمال دو شاخص شفاف در فرآیند دهک‌بندی، دولت به دنبال صرفه‌جویی کلان در پرداخت یارانه‌های نقدی است.

اگر به دنبال سالم‌ترین کنسرو ماهی هستید، این راهنمای سریع به شما کمک می‌کند بهترین انتخاب را داشته باشید:

دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا، در ادعایی تازه مدعی شد که «زرادخانه هسته‌ای در حال ساخت ایران» به‌طور کامل نابود شده است؛ اظهاراتی که با واکنش تحلیلی کارشناسان روبه‌رو شده است.

بر اساس اظهارات رئیس مرکز پژوهش‌های مجلس، تحقق چشم‌انداز ایران آینده تنها با درگیر شدن جامعه در گفت‌وگوی ملی و نقش‌آفرینی فعال اقشار مختلف امکان‌پذیر خواهد بود.

هواپیمای جاسوسی U-2 به دلیل طراحی خاص و دید محدود خلبان، برای فرود نیاز به همراهی یک خودروی تعقیب دارد که ارتفاع را کنترل کند.