گوناگون وبگاه 55 آنلاین
گوناگون وبگاه 55 آنلاین
تنش میان دولت و مدیریت شهری بر سر «حریم تهران» وارد مرحله تازهای شده است. درحالیکه شهرداری تهران براساس قانون دهه 50، خود را مسئول اصلی نظارت و کنترل ساختوساز در محدوده حریم میداند، استانداری با تکیه بر اختیارات جدید شورای عالی شهرسازی، در پی تغییر این ساختار است.
"زهران ممدانی" متولد کشور آفریقایی اوگانداست. او در 7 سالگی به آمریکا مهاجرت کرد.
صابر کاظمی، ستاره جوان و چپدست والیبال ایران، سحرگاه امروز (چهارشنبه 14 آبانماه) در 26 سالگی درگذشت و خانواده بزرگ والیبال ایران را در غم و اندوهی عمیق فرو برد.
رییس سازمان تبلیغات اسلامی در واکنش به گمانهزنیها درخصوص رفع فیلتر تلگرام در شبکه اجتماعی ایکس نوشت: برخلاف «هیاهوی مهندسی شده» و «قیل و قالها» دربارهی بستن یا رها گذاشتن فضای مجازی؛ مسیر درست و قانونی، التزام به همان «مصوبهی 32 بندی» است؛ نه رفع فیلتر بی ضابطه و بیتوجه به گامهای اجرائی معین!
در گفتوگو با علی اعطا، عضو سابق شورای شهر تهران، پیگیر شدیم که چرا فضای باز اطراف تئاتر شهر محصور شده و این پروژه پس از گذشت بیش از یک سال و نیم هنوز به سرانجام نرسیده است.
چرا حیوانات از استرس نمیمیرند، اما انسانها میمیرند؟
تسنیم در اطلاعیه ای عنوان کرد: مردم تهران از صدای انفجار در بوستان ولایت نگران نشوند.
در این مقاله، گامبهگام یاد میگیرید چطور به سادگی سابقه بیمه خود را از طریق سایت، اپلیکیشن یا مراجعه حضوری مشاهده و دریافت کنید و مطمئن شوید تمام سوابق کاریتان بدون نقص ثبت شده است.
در یکی از این استوریها، مامک جمشیدی نوشته است: «خانم قربانی طفلک نه خواب داشته نه خوراک».
آیا مدارس و ادارات تهران فردا چهارشنبه 14 آبان 1404 تعطیل است؟ پاسخ این سوال را در ادامه مطلب مشاهده می کنید.
سرپرست دفتر ریاست سازمان تنظیم مقررات با تکذیب وجود هرگونه تصمیم رسمی درباره ایجاد «اینترنت طبقاتی» یا رفع فیلتر پلتفرمهایی مانند یوتیوب در دانشگاهها اعلام کرد تاکنون هیچ ابلاغیهای در این زمینه صادر نشده و در صورت دسترسی بدون فیلتر در برخی دانشگاهها، لازم است منبع تأمین اینترنت آن مجموعه بررسی شود.
منابع امنیتی و پزشکی عراق گزارش دادند که روز سهشنبه در پی وقوع انفجاری در یکی از مقرهای اصلی نیروهای حشدالشعبی در منطقه «جرفالنداف» در جنوب بغداد، دستکم یک نفر کشته و چند تن دیگر زخمی شدند.
بدون هیچ دستگاهی، خوشمزهترین اسنک دنیا رو تو خونه بساز.
با حکم پیمان جبلی، سعید مقیسه، رئیس سابق ساترا، مشاور رئیس سازمان و رئیس مرکز بسیج صداوسیما شد.
ستاد کل نیروهای مسلح با رد ادعاهای اخیر، اعلام کرد هرگونه اظهار نظر درباره همکاریهای نظامی، از جمله خرید و فروش تسلیحات، فاقد وجاهت و اعتبار است.