65 درصد مصوبات ستاد تسهیل قزوین اجرایی شده است
قزوین - ایرنا - رییس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان قزوین گفت: از ابتدای امسال 65 درصد مصوبات ستاد تسهیل استان جهت رفع موانع و مشکلات واحدهای تولیدی اجرا شده و 35 درصد آنها در دست اقدام است.
به گزارش ایرنا، عزیزالله افضلی روز یکشنبه در ستاد تسهیل و رفع موانع تولید استان، افزود: از ابتدای سال جاری تاکنون 11 جلسه اصلی کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید استان به ریاست استاندار و 32 جلسه به ریاست معاون اقتصادی استاندار برگزار شده که در مجموع 277 مصوبه داشته است.
وی گفت: در این مدت، مشکلات 172 واحد صنعتی، تولیدی و کشاورزی استان مورد بررسی قرار گرفته و تصمیم گیری لازم برای حل مشکلات آنها با نظر اعضای ستاد اتخاذ شده است.
افضلی از راه اندازی و افتتاح مرکز فوریتهای رسیدگی به مشکلات واحدهای صنعتی و تولیدی استان خبر داد و گفت: امیدواریم با راه اندازی این مرکز بتوانیم با تمامی ظرفیت و در اسرع وقت به مشکلات صنایع استان رسیدگی کنیم و گامهای بلندی را برای حل مشکلات واحدهای تولیدی استان برداریم.
در ادامه این جلسه، مشکلات چند واحد تولیدی و صنعتی مورد بررسی قرار گرفت و تصمیمات مقتضی برای حل مشکلات آنها اتخاذ گردید.
استان قزوین چهار هزار واحد تولیدی دارد.
*س_برچسبها_س*