9 هزار هکتار طرح مرتعداری در جنوب کرمان احاله مدیریت شد
مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری جنوب کرمان گفت: در راستای سیاستهای ابلاغی سال 1400 سازمان جنگلها، مراتع و آبخیزداری کشور تعداد 5 طرح مرتعداری به مساحت 9 هزار هکتار در منطقه جنوب کرمان به مجریان احاله گردید.
حمزه احمدی مدیر کل منابع طبیعی و آبخیزداری جنوب استان کرمان در گفتوگو با ایسنا ضمن اشاره به امضای قرارداد احاله مدیریت طرح های مرتعداری گفت: یکی از اولویتهای سازمان جنگلها، مراتع و آبخیزداری کشور مدیریت و حفاظت از مراتع است زیرا تا زمانی که مشارکت جوامع محلی نباشد مدیریت مراتع دچار مشکل خواهد شد.
وی اظهار کرد: در اجرای طرح 1400143 در راستای حفاظت و صیانت و همچنین احیای مراتع، 5 طرح مرتعداری به مساحت 9هزار هکتار در قالب احاله مدیریت مراتع با تنظیم اسناد قراردادی در دفترخانه رسمی به نماینده مرتعداران مراتع شهرستان های جیرفت و رودبارجنوب احاله گردید. احمدی با اشاره به اینکه در سال جاری اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری جنوب کرمان، در تهیه و احاله طرح های مرتعداری در کشور پیشرو است افزود: مجریان طرح های مرتعداری علاوه بر معافیت 30 ساله از هرگونه پرداخت عوارض سالیانه تمدید پروانه چرا، در صورت هرگونه احیا و توسعه و بهره برداری در سطح مراتع اولویت بهره برداری نیز با آنها می باشد.
انتهای پیام