پنج‌شنبه 7 خرداد 1405

9 هزار و 405 فرصت شغلی در استان قزوین ایجاد شد

خبرگزاری ایرنا مشاهده در مرجع
9 هزار و 405 فرصت شغلی در استان قزوین ایجاد شد

قزوین - ایرنا - مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان قزوین گفت: طبق برنامه ریزی صورت گرفته از ابتدای سال جاری تاکنون 9 هزار و 405 فرصت شغلی معادل 57.43 درصد تعهد اشتغال استان محقق شده است.

رضا گروسی روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: در سال جاری، ایجاد 16 هزار و 377 فرصت شغلی در استان هدف‌گذاری شده که تا به امروز با همکاری دستگاه‌های اجرایی 9 هزار و 405 فرصت شغلی خلق شده است.

این مسوول اضافه کرد: استان قزوین در تحقق تعهد اشتغال از برنامه ریزی صورت گرفته جلوتر است و امیدواریم با همکاری و هم افزایی دستگاه‌ها شاهد تحقق کامل و حتی عددی بیشتر از رقم تعیین شده در این برنامه تا پایان سال باشیم.

وی با اشاره به تعهد اشتغال در شهرستان‌های استان، اضافه کرد: در آبیک از 2 هزار و 195 فرصت شغلی هدف گذاری شده، هزار و 500 فرصت معادل 68.34 درصد، در آوج از 955 تعهد، 759 فرصت شغلی معادل 79.48 درصد، در البرز از 2 هزار و 133 تعهد، هزار و 960 فرصت شغلی معادل 91.89 درصد و در بویین زهرا از 2 هزار و 592 تعهد، هزار و 713 فرصت شغلی معادل 66.09 درصد محقق شده است.

گروسی گفت: هم اینک شهرستان‌های البرز و آوج بیشترین میزان اشتغالزایی و شهرستان‌های قزوین و تاکستان کمترین میزان تحقق تعهد اشتغال استان را داشته اند که باید با همت بیشتر، این موضوع را پیگیری کنند.

وی گفت: تمامی اطلاعات ارایه شده در خصوص تعهد اشتغال استان براساس سامانه رصد انجام می‌شود که کد ملی تکراری را نمی‌پذیرد و حتما باید یک فرصت شغلی ایجاد شده باشد تا بتوان آن را در سامانه ثبت کرد.

*س_برچسب‌ها_س*