جمعه 7 شهریور 1404

90 درصد آموزش‌ها در مدارس غیردولتی ترکیبی است

خبرگزاری ایرنا مشاهده در مرجع
90 درصد آموزش‌ها در مدارس غیردولتی ترکیبی است

تهران - ایرنا - رییس سازمان مدارس و مراکز غیردولتی و توسعه مشارکت های مردمی گفت: 90 درصد آموزش ها در مدارس غیردولتی با در نظر گرفتن ساحت‌های تربیتی براساس سند تحول بنیادین به صورت ترکیبی و تلفیقی شامل آموزش مجازی، حضوری و بسته های یادگیری تداوم دارد.

به گزارش خبرنگار گروه علم و آموزش ایرنا، احمد محمودزاده روز دوشنبه در نشست خبری با خبرنگاران افزود: رویکرد و اصول سیاست گذاری سازمان براساس سیاست تحول بنیادین، گام دوم انقلاب و قانون تاسیس مدارس غیردولتی با نگاه ویژه و شعار دولت مبنی بر عدالت محوری، خدمت به مردم و شفافیت است.

وی ادامه داد: نظارت همگانی مردم بر مدارس و مراکز غیردولتی تقویت می شود و سامانه‌ای در این خصوص تا اسفند ماه راه اندازی خواهد شد. توسعه دولت الکترونیک نیز ورود خوبی خواهد داشت که با مردم شفاف صحبت شود، دانش آموزان باید از نحوه پرداخت شهریه و همه اتفاقات در حوزه پژوهشی و آموزشی آگاه شوند.

رییس سازمان مدارس و مراکز غیر دولتی و توسعه مشارکت های مردمی گفت: کیفیت بخشی به مدارس غیردولتی و توانمند سازی معلمان مدارس غیردولتی و مطالبات قانونی در دستور کار قرار دارد.

محمودزاده یادآور شد: یک میلیون و 680 هزار دانش‌آموز در مدارس غیردولتی تحصیل می‌کنند که با در نظر گرفتن دانش‌آموزان آموزش از راه دور، این تعداد به یک میلیون و 800 هزار دانش‌آموز می‌رسد.

وی گفت: نگاه برنامه محور داریم که قرارگاه عدالتی و تربیتی در دستور کار باشد. در این راستا، برنامه‌های خود را برای کیفیت بخشی مدنظر قرار خواهیم داد.

معاون وزیر آموزش و پرورش ادامه داد: قرار است با اجرای طرح مهندسی کیفیت در مدارس غیردولتی، توصیف وضعیت موجود را داشته باشیم. نگاه ما بر این است که وضعیت موجود را ترسیم کنیم.

محمودزاده افزود: در سال 1401 برنامه‌های خود را مطابق با برنامه‌های وزارت آموزش و پرورش ارائه می‌کنیم. این سازمان قرار است با سایر معاونت‌ها هماهنگی‌های لازم را داشته باشد و در زمینه نحوه اجرا و نظارت نیز فعال است. ادامه دارد...

*س_برچسب‌ها_س*