93 درصد مطالبات گندمکاران خراسان جنوبی پرداخت شد

بیرجند - ایرنا - مدیر زراعت سازمان جهاد کشاورزی خراسان جنوبی گفت: با پرداخت 93 درصد مطالبات گندمکاران استان تاکنون 457 میلیارد و 284 میلیون ریال از بهای گندم کشاورزان به حسابشان واریز شده است.
مجتبی حسینی روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: عملیات خرید تضمینی گندم از هفتم خردادماه در استان آغاز شده است و تا روز گذشته 19 هزار و 773 تن محصول گندم مازاد تولیدی کشاورزان استان، خریداری و تحویل سیلو شده است.
وی با بیان اینکه گندم کشاورزان در قالب 6 هزار و 369 محموله تحویل مراکز خرید تضمینی استان شده است اظهار داشت: تاکنون بهای چهار هزار و 829 محموله پرداخت شده و مطالبات 770 محموله دیگر به میزان 35 میلیارد و 973 میلیون ریال نیز بهزودی پرداخت خواهد شد.
مدیر زراعت سازمان جهاد کشاورزی خراسان جنوبی بیان کرد: میزان خرید تضمینی گندم استان 61 درصد نسبت به مدت مشابه سال زراعی گذشته افزایش داشته و برنامه خرید گندم همچنان تا پایان شهریور ماه 99 ادامه خواهد داشت.
وی عنوان کرد: از کشاورزان تقاضا داریم با عنایت به اهمیت و حساسیت محصول گندم در سبد غذایی خانوار، تا پیش از اتمام فصل خرید و مهلت فعالیت مراکز خرید تضمینی، نسبت به تحویل محصول مازاد تولیدی خود به چرخه خرید تضمینی اقدام کنند.
حسینی یادآور شد: در حال حاضر 16 مباشر خرید و 2 انبار ملکی متعلق به اداره کل غله و خدمات بازرگانی استان برای تحویل محصول گندم کشاورزان در استان فعال است.
وی گفت: در سال زراعی 99-98، کاشت پاییزه غلات در سطح 18 هزار و 60 هکتار گندم و 20 هزار و 435 ه
کتار جو در استان انجام شده است.
مدیر زراعت سازمان جهاد کشاورزی خراسان جنوبی افزود: عملیات برداشت مزارع از نیمه اردیبهشت ماه 99، در مزارع جو شهرستان طبس شروع و در اواخر مرداد ماه 99 با مزارع گندم شهرستان درمیان خاتمه یافت.
وی بیان کرد: از مجموع سطح زیر کاشت غلات، حدود 130 هزار تن محصول گندم و جو در سطح استان تولید شده است.
*س_برچسبها_س*