آتشسوزی در 239 هکتار از اراضی قزوین / 9نفر در سال جاری غرق شدند
قدرتالله مهدیخانی گفت: طبق آمار موجود تا روز گذشته با 239 هکتار آتشسوزی در اراضی مواجه بودیم و میتوان گفت از سال 77 تا 98 آتشسوزی از 4 فقره به 127 فقره افزایش یافته است.
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از صبح قزوین؛ قدرتالله مهدیخانی در دومین جلسهی کمیسیون پیشگیری از وقوع جرم و آسیبهای اجتماعی که پیش از ظهر امروز (دوشنبه) در سالن جلسات دادسرای قزوین برگزار شد؛ اظهار کرد: قزوین جزو استانهای حادثه خیز کشور است به طوریکه طی سالهای اخیر دچار حوادثی از جمله رانش زمین در مناطق الموت، سیل، سرمازدگی و فرونشست زمین بوده است.
وی افزود: میتوان گفت طبق آخرین گزارش سازمان نقشهبرداری و زمین شناسی حدود 45 درصد از دشت قزوین درگیر فرونشست است.
مدیرکل مدیریت بحران استان قزوین اذعان کرد: ما هر سال بین یک الی 17 سانتیمتر با فرونشست زمین مواجه هستیم که یکی از عوامل اصلی این مسئله برداشت بیرویه آب است.
وی گفت: علاوه بر مسئلهی فرونشست زمین، بحث 340 کیلومتر خط انتقال برق، واحدهای تولیدی، فرودگاهها و غرق شدگی جزو زنگ خطرهای استان محسوب میشوند چنانچه که در سال جاری ما با 9 مورد غرقشدگی مواجه بودیم.
این مقام مسئول ابراز کرد: بحث آتشسوزی از دیگر مسائل مهمی است که در سال جاری هم در سطح کشوری و هم توسط مدیران ارشد استانی مورد بحث قرار گرفته است.
احتمال افزایش آتشسوزی در روزهای آتی وجود دارد
وی عنوان کرد: براین اساس با برگزاری جلساتی در استانداری و با هماهنگی شرکتهای هواپیمایی، یک فروند هواپیما و دو فروند بالگرد هلالاحمر و اورژانش برای موارد حساس و حریق تجهیز شده است.
مدیرکل مدیریت بحران استان قزوین گفت: طبق شناساییهای انجام شده در استان بیشترین حریق از سال 77 الی 98 در شهرستان قزوین با 503 هکتار، تاکستان 185 هکتار، آبیک 81 هکتار، بوئینزهرا 21 هکتار، آوج 14 و شهرستان البرز دو هکتار بوده است.
مهدیخانی بیان کرد: طبق آمار موجود تا روز گذشته با 239 هکتار آتشسوزی مواجه بودیم و میتوان گفت از سال 77 الی 98 آتشسوزی از 4 فقره به 127 فقره افزایش یافته است؛ همچنین احتمال افزایش آتشسوزی در روزهای آتی نیز وجود دارد چنانچه در روز جمعه با 82 ماموریت دستگاههای منابع طبیعی و محیط زیست در این خصوص مواجه بودیم.
وی در پایان تصریح کرد: طبق قانون ابلاغی سال جاری مدیریت بحران درخصوص مسائل مادی دستگاههای اجرایی با مشاهدهی بحران منتظر بودجهی ابلاغی از استانداری و سازمان برنامهی بودجه نباشند و از بودجه و اعتبار حقوقی و دستمزد خود استفاده کرده و مطمئن باشند هزینههای صرف شده به دستگاههای اجرایی ابلاغ میشود.
انتهای پیام /