آتش نشانی
آتش نشانی
تهران - ایرنا - حدود چهار دهه از ثبت بازار تاریخی تهران در فهرست میراث ملی کشور می گذرد اما این اثر اکنون به دلیل ناایمن بودن در معرض حوادث آتش سوزی است.
به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، رحمان احمدی گفت: ساعت 4 بعدازظهر 27 اسفندماه 1400 گزارشی مبنی بر تصادف در جاده مهاباد_ بوکان محور برهان به مرکز 125 ارسال شد که بلافاصله نیروهای ایستگاه 2 این سازمان به محل اعزام شدند. وی گفت: متاسفانه در این حادثه دردناک که مابین سواری پارس و پراید بوده، 5 نفر از سرنشین سواریهای مذکور در دم جان خود را از دست دادند و چهار نفر دیگر مجروح که وضعیت...
مدیرعامل سازمان آتشنشانی و خدمات ایمنی مهاباد گفت: بر اثر تصادف بین 2 دستگاه خودرو سواری در جاده مهاباد به بوکان پنج نفر کشته و چهار نفر نیز مصدوم شدند.
معاون پژوهش، توسعه منابع و پشتیبانی اداره کل آموزش و پرورش استان قم با بیان اینکه آموزش و پرورش قم همواره برای انجام ارائه خدمات به زائرین استان پیشقدم بوده است، گفت: این توفیقی بس خطیر و ارزشمند است و ما به خود می بالیم که از فرصت تعطیلات نوروزی برای خدمت به هموطنان به نحو شایسته استفاده نماییم.
سخنگوی سازمان آتش نشانی شهرداری تهران از آتش سوزی در یک تعمیرگاه خودروهای اسقاطی خبر داد.
تهران - ایرنا - سخنگوی سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی شهرداری تهران اعلام کرد: به دنبال حادثه آتش سوزی در تعمیرگاه یک شرکت خودرویی در جاده مخصوص کرج حدود 14 دستگاه اتوبوس در آتش سوخت.
سخنگوی سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی شهرداری تهران از حریق 14 خودرو در تعمیرگاه یک شرکت خودرو سازی خبر داد.
سخنگوی سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی شهرداری تهران از وقوع آتش سوزی در تعمیرگاه خودرویی واقع در جاده مخصوص کرج خبر داد.
دانشی مقدم گفت: آمار حوادث چهارشنبه آخر سال 1400 در شهرستان سرخس نسبت به پارسال 30 درصد کاهش یافت.
با وجود هشدارها در خصوص چهارشنبه آخر سال و توصیه به عدم استفاده از مواد محترقه متاسفانه شب گذشته برخی از افراد مخل آسایش به اموال شخصی مردم و اموال عمومی از جمله خودروهای امدادی در قم خسارت وارد کردند.
جانشین فرماندهی انتظامی تهران بزرگ با قدر دانی از همراهی شهروندان در رعایت توصیههای اعلام شده، از دستگیری 154 هنجارشکن در چهارشنبه آخر سال خبر داد.
دامغان - رئیس آتش نشانی دامغان از وقوع 45 فقره حوادث آتش سوزی چهارشنبه آخر سال خبر داد و گفت: دو خودرو در جریان این حوادث آسیب دید.
قدیر موسیخانی از کاهش 55درصدی حوادث آتشسوزی پرخطر در چهارشنبهسوری خبر داد.
تاورکرین ساختمان در حال ساخت در خیابان شریعتی واقع در منطقه 3 بهمنظور تامین امنیت شهروندان رفع خطر شد.
سخنگوی سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی شهرداری تهران از پایان عملیات رفع خطر سقوط تاورکرین در شریعتی در بامداد روز جاری خبر داد.
فرهاد فرهودی گفت: از ساعت 12 روز سه شنبه تا ساعت 24 شب 496 تماس با سامانه 125 در کرمانشاه حاصل شد.