چهارشنبه 18 شهریور 1405

کاهش 30 درصدی حوادث چهارشنبه‌سوری در سرخس

خبرگزاری دانا مشاهده در مرجع
کاهش 30 درصدی حوادث چهارشنبه‌سوری در سرخس

دانشی مقدم گفت: آمار حوادث چهارشنبه آخر سال 1400 در شهرستان سرخس نسبت به پارسال 30 درصد کاهش یافت.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ حمید دانشی مقدم، شهردار سرخس در گفت‌وگو با صبح توس، اظهار کرد: خوشبختانه با درایت مردم سرخس و اقدامات پیشگیرانه و انعکاس پیام‌های هشدارآمیز در سطح شهر و فضای مجازی و همکاری و همیاری فرمانداری، شورای اسلامی شهر، دادگستری، دادستانی، نیروهای امنیتی، نظامی، انتظامی، بسیج، آتش نشانی پالایشگاه شهید هاشمی نژاد، اورژانس، هلال احمر و دیگر ارگان‌ها و همچنین برنامه‌ریزی صورت گرفته توسط اداره آتش نشانی و خدمات ایمنی شاهد کاهش 30 درصدی حوادث چهارشنبه پایان سال نسبت به پارسال بودیم.

شهردار سرخس خاطرنشان کرد: شهروندان سرخسی همکاری و همیاری بسیار خوبی را با خادمانشان در اداره آتش نشانی انجام دادند و علاوه بر کاهش حوادث نسبت به سال‌های گذشته همکاری لازم را در انجام ماموریت‌ها با عزیزان آتش نشان داشتند.

وی بیان کرد: از ابتدای اسفندماه با برنامه‌ریزی صورت گرفته توسط اداره آتش نشانی و خدمات ایمنی و برگزاری 5 جلسه در طول این مدت، 120 نفر از کارکنان آموزش دیده شهرداری در قالب چندین تیم کاری دو یا سه نفره در سطح شهر و به ویژه نقاط حادثه خیز با به همراه داشتن خاموش کننده‌های دستی تردد داشتند.

دانشی مقدم در پایان از همه شهروندان تقدیر کرد و گفت: ارائه خدمات شهرداری به شهروندان ارجمند با مشارکت و همیاری مردم قطعاً بهتر نمایان می‌شود.

انتهای پیام /