آتش نشانی
آتش نشانی
شهردار منطقه 19 با بیان اینکه کلیه مجوزهای حفاری برای نصب و اتصال شیرهای هیدرانت صادر شدهاست، گفت: در همین راستا 300 شیر هیدرانت در معابر اصلی این منطقه نصب شد.
بیتوجهی صمت و جهاد کشاورزی دولت قبل به هشدارها، برنج را گران کرد و لابی مافیای لوازم خانگی برای انحصاری کردن بازار، سایر عناوین اقتصادی مهم امروز روزنامهها هستند.
آخرین آمار مبتلایان «کووید -19»/ دفاع از برادر با قتل پایان یافت / انفجار گاز در تبریز با 2 کشته و 9 مصدوم / فرود مرگبار پرواز آزمایشی / سرقت با شگرد آش نذری / سرقت دستگاه آندوسکوپی با لباس بیمار / نگهبان پاساژ دزد از آب درآمد!/ نوشیدن چای بعد از قتل همسر
علیرغم آنکه در سال 1352 تولید روزانه نفت ایران به روزانه 6 میلیون بشکه رسید، اما طبق آمار، در سال 1355 سوخت مصرفی واحدهای مسکونی بیش از 39 درصد از جمعیت روستایی کشور هیزم و سوخت حیوانی بود.
به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، امروز (شنبه) دویست و بیست و هفتمین پایگاه اورژانس تهران در پردیس با حضور دکتر صالح طبری سرپرست مرکز اورژانس تهران، دکتر آقازاده معاون فنی و عملیات، استاندار تهران افتتاح شد. دکتر یحیی صالح طبری روز شنبه در حاشیه افتتاح پایگاه مرکز اورژانس شهر پردیس به خبرنگاران گفت: از بومهن تا میدان امام حسین (ع) استان تهران بیمارستان بوعلی و در مسافت بیشتر بیمارستان...
تهران - ایرنا - حادثه گاز گرفتگی در شهرک صنعتی آهن مکان محله صالح آباد تهران 2 کشته و مصدوم داشت.
سخنگوی سازمان آتشنشانی تهران از مرگ یک جوان افغان در پی گازگرفتگی در محله صالح آباد شرقی خبر داد.
سخنگوی سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی شهرداری تهران از جانباختن یک تن و مسمومیت یک تن دیگر با گاز مونوکسید کربن در شهرک صنعتی آهن مکان خبر داد.
معاون خدمات شهری و محیط زیست شهرداری منطقه 22، از مجهز شدن بوستان جنگلی چیتگر به تجهیزات اطفا حریق خبر داد.
طولانی شدن فرآیند صدور پروانه تقریبا داد همه دست اندرکاران عرصه ساخت و ساز را در آروده است، چرا که در خوشبینانه ترین حالت چندین ماه طول می کشد که مجوز ساخت به دست متقاضی برسد، این درحالی است که نوسان قیمت ها و خاص بودن شرایط ساخت و ساز به گونه ای است که این طولانی بودن فرآیند صدور پروانه موجب دلسردی متقاضیان شده و آنها عطای ساخت و ساز را به لقایش می بخشند.
معاون عملیاتی آتش نشانی تبریز با اشاره به اتمام عملیات جستجوی اجساد حادثه ریزش ساختمانی در تبریز بر اثر انفجار، گفت: با پیدا شدن جسد پسر 13 ساله ای، تعداد تلفات این حادثه به سه نفر افزایش یافت.
طولانی شدن فرآیند صدور پروانه تقریبا داد همه دست اندرکاران عرصه ساخت و ساز را در آروده است، چرا که در خوشبینانه ترین حالت چندین ماه طول می کشد که مجوز ساخت به دست متقاضی برسد، این درحالی است که نوسان قیمت ها و خاص بودن شرایط ساخت و ساز به گونه ای است که این طولانی بودن فرآیند صدور پروانه موجب دلسردی متقاضیان شده و آنها عطای ساخت و ساز را به لقایش می بخشند.