دوشنبه 26 خرداد 1404

آخرین وضعیت تامین اقلام مصرفی در میادین / افزایش قیمت وجود ندارد

وب‌گاه دنیای اقتصاد مشاهده در مرجع
آخرین وضعیت تامین اقلام مصرفی در میادین / افزایش قیمت وجود ندارد

به گفته معاون بهره‌برداری و بهداشت سازمان مدیریت میادین میوه و تره‌بار شهرداری تهران به پایتخت‌نشینان تمامی اقلام مصرفی شهروندان در میادین و بازارهای میوه و تره‌بار شهرداری تهران وجود دارد و جای نگرانی نیست.

محمد سراب‌نشین در توضیح بیشتر گفت: به رغم شرایط ویژه‌ای که کشور در آن قرار دارد، اما تأثیری در خدمات‌رسانی میادین و بازارهای میوه و تره‌بار شهرداری تهران به وجود نیامده است.

وی افزود: در طول چند روز گذشته تمام تلاش سازمان مدیریت میادین میوه و تره‌بار شهرداری تهران و بهره‌برداران محصولات، تأمین مایحتاج شهروندان تهرانی بود.

خبر مرتبط اطلاعیه هلال احمر درباره ویدئوی جعلی «جمع آوری و ذخیره اقلام ضروری توسط هموطنان»

جمعیت هلال احمر در اطلاعیه ای ویدئوی «جمع آوری و ذخیره اقلام ضروری توسط هموطنان» را جعلی خواند.

معاون سازمان مدیریت میادین میوه و تره‌بار شهرداری تهران ادامه داد: در سه روز گذشته نیز روند فعالیت تمامی بازارها و میادین عادی بود و هیچ‌گونه شلوغی و ازدحام برای تهیه اقلام مصرفی از سوی شهروندان مشاهده نمی‌شد.

وی بیان کرد: طبق تصمیم‌گیری‌های انجام شده تمامی شرایط در میادین و بازارهای میوه و تره‌بار تحت کنترل بوده و تمامی میادین و بازارها در مناطق 22گانه و محله‌ها فعال هستند.

سراب‌نشین یادآور شد: همچنین تا کنون نیز هیچ‌گونه افزایش قیمتی در کالاها و اقلام مصرفی نداشتیم.

بر اساس گزارش سایت شهر، وی تأکید کرد: سازمان مدیریت میادین میوه و تره‌بار شهرداری تهران در این شرایط خاص در کنار شهروندان تهرانی قرار دارد تا در تأمین مایحتاج خود دچار مشکل نشوند.

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

آخرین وضعیت تامین اقلام مصرفی در میادین / افزایش قیمت وجود ندارد 2