دوشنبه 10 آذر 1404

آخرین وضعیت پرونده حادثه متروپل / بازداشت 16 مقصر تاکنون

وب‌گاه اقتصاد نیوز مشاهده در مرجع
آخرین وضعیت پرونده حادثه متروپل / بازداشت 16 مقصر تاکنون

اقتصادنیوز: بنابر اعلام روابط عمومی دادگستری آبادان، با توجه به تاکید رئیس قوه قضاییه و دادستان کل کشور در برخورد با تمامی عوامل و مسببین حادثه روند رسیدگی و تحقیقات با نظارت دادستان مرکز در شعبه ویژه با سرعت در حال رسیدگی است.

به گزارش اقتصادنیوز به نقل از روابط عمومی دادگستری آبادان، دادستان مرکز استان خوزستان گفت: رسیدگی و تحقیقات در خصوص حادثه متروپل آبادان با نظارت دادستان مرکز در شعبه ویژه با سرعت در حال رسیدگی است.

صادق جعفری‌چگنی در جریان پیگیری آخرین وضعیت آواربرداری و مسائل حقوقی و قضایی حادثه متروپل آبادان اظهار کرد: با توجه به تاکید رئیس قوه قضاییه و دادستان کل کشور در برخورد با تمامی عوامل و مسببین حادثه روند رسیدگی و تحقیقات با نظارت دادستان مرکز در شعبه ویژه با سرعت در حال رسیدگی است.

وی ادامه داد: بخش زیادی از تحقیقات در خصوص حادثه متروپل انجام و با تکمیل تحقیقات در اسرع وقت تصمیم نهایی اتخاذ و پرونده به دادگاه کیفری ارسال خواهد شد.

دادستان مرکز استان خوزستان که به منظور پیگیری آخرین وضعیت آواربرداری و مسائل حقوقی و قضایی حادثه متروپل به آبادان سفر کرده بود، همچنین با تعدادی از خانواده‌های جانباختگان حادثه ملاقات و خواسته و مطالباتشان را مبنی بر برخورد با تمامی عوامل موثر در حادثه استماع و به همدردی مجدد با خانواده های مصیبت دیده پرداخت.

تاکنون 16 نفر از مقصران حادثه متروپل با صدور قرار تامین در بازداشت به سر می برند.

بخش‌هایی از برج دوقلوی در دست ساخت متروپل آبادان ظهر دوشنبه دوم خرداد 1401 دچار ریزش شد که در این حادثه 43 نفر جان باختند و 37 مصدوم شدند.