شنبه 7 شهریور 1405

آغاز توزیع ماسک و دستکش در داروخانه‌ها

وب‌گاه الف مشاهده در مرجع
آغاز توزیع ماسک و دستکش در داروخانه‌ها

مدیر کل امور تجهیزات و ملزومات پزشکی سازمان غذا و دارو از آغاز توزیع ماسک و دستکش یکبار مصرف در داروخانه‌ها خبر داد.

به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان، سید حسین صفوی مدیر کل امور تجهیزات و ملزومات پزشکی سازمان غذا و دارو، اظهار کرد: با توجه به افزایش ظرفیت تولید ماسک و دستکش در کشور و تامین مناسب انواع ملزومات حفاظتی مورد نیاز مراکز درمانی و کادرپزشکی، توزیع انواع ماسک و دستکش در داروخانه‌ها از امروز آغاز شد.

او با اشاره به اینکه تا پیش از شیوع بیماری کرونا تولید ماسک در کشور بین 120 تا 150 هزار عدد بود، افزود: خوشبختانه امروز ظرفیت روزانه تولید ماسک صنعتی در کشور به 2 میلیون رسیده و رو به افزایش است.

مدیر کل امور تجهیزات و ملزومات پزشکی بیان کرد: ماسک‌های توزیع شده از انواع پارچه‌ای نیمه صنعتی تولید داخل و ماسک‌های 3 لایه وارداتی است. از این پس مردم می‌توانند ماسک مورد نیاز خود را از داروخانه‌های سراسر کشور با اطمینان خاطر از کیفیت و کارآیی آن‌ها تهیه کنند.