آغاز فعالیت مواکب قزوین از 16شهریور
مهدی طاهرخانی با بیان اینکه فعالیت مواکب قزوین از 16شهریور آغاز میشود، گفت: مواکب استان برای ارائه خدمات به زائران اربعین در چهار قرارگاه کربلا، نجف، نجف تا کربلا و شهر مسیب عراق مستقر میشوند؛ علاوه بر آن استقرار دو موکب دیگر در شهر سامرا پیشبینی شده است.
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از صبح قزوین؛ مهدی طاهرخانی صبح امروز در جلسه ستاد اربعین که در سالن شهید سلیمانی استانداری قزوین برگزار شد، اظهار کرد: در حال حاضر، مجوز فعالیت 60 موکب در استان برای خدمت رسانی اربعین حسینی در حوزههای پزشکی، اسکان و تغذیه در سامانه سماح ثبت شده و این موکبها متناسب با شرایط خود، خدمات مختلفی را به زائران ارائه خواهند داد.
وی افزود: بخش قابل توجه و 90 درصد از فعالیت موکبهای اربعین استان قزوین در عراق و 10 درصد آنها در ورودی و خروجی مرزهای استان خدماترسانی میکنند. مسئول ستاد بازسازی عتبات عالیات استان قزوین ادامه داد: مواکب استان برای ارائه خدمات به زائران اربعین در چهار قرارگاه کربلا، نجف، نجف تا کربلا و شهر مسیب عراق مستقر میشوند؛ علاوه بر آن استقرار دو موکب دیگر در شهر سامرا پیشبینی شده است. خدمات موکبهای قزوین تا سه روز بعد از اربعین ادامه دارد طاهرخانی با بیان اینکه خدمات مواکب استان قزوین از دهم الی بیست و سوم ماه صفر و در بازه زمانی 16 الی 29 شهریورماه ارائه میشود، اذعان کرد: در صدور پروانه این موکبها از موکبداران درخواست کردیم موکب خود را تا 72 ساعت بعد از اربعین جمعآوری نکرده و خدمات را تا سه روز بعد از آن ادامه دهند. وی گفت: سامانه مربوط به ثبت اطلاعات موکبها اعم از انتقال اقلام مورد نیاز موکب از امروز فعال شده و موکبداران برای ثبت آنها میتوانند به سامانه مربوطه اقدام کنند. این مسئول یادآور شد: باتوجه به تغییرات صورت گرفته در برنامههای اربعین سالجاری و متمرکز شدن نذورات مردمی در کمیته مالی اربعین، درخواست داریم سهم اختصاص داده شده به هر موکب اعلام شود تا براین اساس موکبها خدمات خود را با برنامهریزی بهتری ارائه دهند. دغدغه تأمین دارو در موکبهای استان را نخواهیم داشت طاهرخانی اذعان کرد: تامین خودروی باربری هر موکب از جمله مشکلاتی است که درخواست رسیدگی آن را داریم و در حال حاضر 60 موکب استان نتوانسته است این مشکل را حل کنند. وی تصریح کرد: براساس ابلاغیه نخست، مرز خسروی به عنوان مسیر تردد زائران اربعین در استان قزوین در نظرگرفته شده بود اما با رایزنیهای صورت گرفته مرز مهران به عنوان مسیر ورود و خروج زائران در نظر گرفته شده و لازم است جزئیات و اطلاعات تکمیلی این موضوع اطلاعرسانی و تبیین شود. مسئول ستاد عتبات عالیات استان قزوین عنوان کرد: دانشگاه علوم پزشکی مسئولیت تأمین داروهای زائران اربعین حسینی را در داخل و هلال احمر مسئولیت آن را در خارج از کشور بر عهده دارد. طاهرخانی ادامه داد: سه موکب اربعین برای ارائه خدمات پزشکی و یک مورد از آنها برای راهاندازی درمانگاه در عراق درخواست دادهاند که اگر این موکبها فعالیت خود را در عراق دنبال کنند زیر نظر هلال احمر خواهند بود و براین اساس دغدغه تأمین دارو در موکبها نخواهیم داشت. وی در پایان یادآور شد: با توجه به اینکه هنوز تصمیمی برای تخصیص سهمیه آرد به موکبها ابلاغ نشده است نیز ار مدیریت استان درخواست داریم این سهمیه ابلاغ و اختصاص یابد. انتهای پیام /