آغاز فعالیت چهار واحد تولیدی در آستارا
آستارا - ایرنا - رئیس اداره صنعت، معدن و تجارت آستارا از آغاز فعالیت چهار واحد تولیدی با سرمایهگذاری بخش خصوصی و اشتغالزایی برای 30 نفر در شهرک صنعتی این شهرستان خبر داد.
محسن آهنی روز یکشنبه به خبرنگار ایرنا اظهار کرد: این واحدها با دریافت پروانه بهره برداری در زمینه تولید لنت ترمز، درب و پنجره چوبی، ظروف تفلون و لوازم خانگی فعالیت خود را از چند روز گذشته آغاز کرده اند.
وی بیان کرد: بخش خصوصی در این واحدها 200 میلیارد ریال هزینه کرده و شهرک صنعتی آستارا دارای 21 واحد فعال و نیمه فعال است و هشت واحد تولیدی نیز در حال ساخت و دریافت مجوز است.
رئیس اداره صنعت، معدن و تجارت آستارا گفت: از 20 هکتار وسعت شهرک صنعتی آستارا، 14 هکتار قابلیت واگذاری دارد و کمبود زمین از موانع ساخت و توسعه واحدهای تولیدی در آن است.
وی ادامه داد: آستارا با داشتن بندر، راه آهن و گمرک از ظرفیت بالای رونق تولید برخوردار است و ساخت شهرک صنعتی مرزی باعث تقویت مناسبات اقتصادی ایران و جمهوری آذربایجان خواهد شد.
بندر آستارا با 91 هزار نفر جمعیت در منتهی الیه غرب استان گیلان واقع و شهرک صنعتی این شهرستان به مساحت 20 هکتار در سال 1387 در روستای کوهپایه ای هودول ایجاد شده است.
*س_برچسبها_س*