سه‌شنبه 28 اسفند 1403

آمار جدید کشته شدگان در تصادفات جاده‌ای نوروز

وب‌گاه دنیای اقتصاد مشاهده در مرجع
آمار جدید کشته شدگان در تصادفات جاده‌ای نوروز

فرمانده کل نیروی انتظامی گیلان گفت: بر اساس رخداد انتظامی، 629 نفر در حوادث جاده‌ای کشور تاکنون جان باخته اند هر چند آمار پزشکی قانونی بیش از این تعداد خواهد بود.

سردار احمدرضا رادان امروز در جمع اصحاب رسانه گیلان با اشاره به افزایش میزان سفر در کشور اظهار کرد: جاده‌های شمال کشور از جمله گیلان جزو جاده‌های پرتردد کشور در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته بوده است.

وی با اشاره به آمار تردد جاده‌ای کشور در طرح نوروزی امسال افزود: حدود 370 میلیون تردد استانی و بین استانی طی نوروز امسال به ثبت رسیده است.

فرمانده کل نیروی انتظامی گیلان به آمار تلفات جاده‌ای در طرح سلامت نوروزی امسال نیز اشاره کرد و گفت: بر اساس رخداد انتظامی، 629 نفر در حوادث جاده‌ای کشور تاکنون تلف شده‌اند هر چند آمار پزشکی قانونی بیش از این تعداد خواهد بود.

رادان با اذعان به اینکه شمار حوادث و تلفات جاده‌ای کشور در مقایسه با سال گذشته کمتر است، بیان کرد: پلیس تماما بسیج شده تا شمار حوادث و تلفات جاده‌ای کشور را علیرغم افزایش حجم مسافرت‌ها، کم کند اما شرط آن صبوری بیشتر مردم و همراهی آن‌ها را می‌طلبد.

وی همچنین آرامش و نشاط را خواسته به حق مردم و پلیس در تمامی ایام سال از جمله نوروز برشمرد و از عموم مردم خواست تا با رعایت قوانین و مقررات راهنمایی و رانندگی از بروز حوادث جاده‌ای بکاهند. --> اخبار مرتبط

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.