آمار ولادت ها در سه ماه آخر سال 98
سخنگوی سازمان ثبت احوال کشور درخصوص میزان ولادت در سه ماه آخر سال 98 توضیحاتی داد.
سیف الله ابوترابی سخنگوی سازمان ثبت احوال کشور در گفتوگو با خبرنگار حوزه رفاه و تعاون گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان، با اشاره به آمار میزان ولادت در سه ماه اخیر سال 98 اظهار کرد: در سه ماه دی، بهمن، اسفند سال 98، 282 هزار و 777 تولد ثبت شده که این آمار در همین بازه زمانی در سال 97، 320 هزار و 341 نفر بوده است.
بیشتر بخوانید: پر طرفدارترین اسامی سال 98 اعلام شد
او با اشاره به بیشترین میزان ولادت در استانهای کشور افزود: بیشترین میزان ولادت در سه ماه اخیر سال 98 به ترتیب در استانهای تهران، خراسان رضوی، خوزستان، سیستان و بلوچستان و فارس بوده است.
سخنگوی سازمان ثبت احوال کشور تصریح کرد: کمترین میزان ولادت در همین مدت به ترتیب در استانهای سمنان، ایلام، کهگیلویه و بویراحمد، قزوین و خراسان جنوبی بوده است.
بیشتر بدانید: بیش از 299 هزار ولادت در سه ماه اول سال 98 ثبت شد / عوامل اصلی مرگ و میر در سه ماه اخیر
انتهای پیام /