آنها فیل و فنجان بودند اما برنده شدند؛/ راز پیروزی ایران و بیماری اعصاب نوشاد عالمیان!
پیروزی ایران مقابل ژاپن در تنیس روی میز، یکی از جالبترین لحظات روز دوم مسابقات بود.
به گزارش "ورزش سه"، بهترین مسابقه روز گذشته پینگ پونگ در هانگژو بین ایران و ژاپن برگزار شد که با پبروزی ایران و صعود تیم به نیمه نهایی همراه بود. اگرچه ایران نیمه نهایی را به کره واگذار کرد اما خواندن گزارش روزنامه چینی از بازی دیروز خالی از لطف نیست:
در آن شب پربینندهترین بازی بین نماینده چین بود که برنده شد تا در لحظه برگزاری بازی ایران، تماشاگران اندکی در سالن حضور داشته باشند. این بازی از سوی یک گزارشگر چینی به جدال فیل و فنجان (جالوت و داوود) تشبیه شده و طرفداران نیز ترجیح میدادند تیم ایران پیروز شود تا به زعم خود، چین در فینال کار راحتتری داشته باشد.
ست آخر با نتیجه نزدیک دنبال میشد و در حالی که دو تیم 5-5 و 10-10 مساوی شدند، ضربه بازیکن ژاپنی به اوت رفت تا هدایی، ستاره ایران، دور زمین بدود و این پیروزی بزرگ را جشن بگیرد.
این شگرد هدایی است که حتی بعد از امتیازات اولیه هم با فریاد چند قدمی میدوید و برای خود جشن میگرفت: «دویدن به من کمک میکند که فکر کنم و روی بازی تمرکز کنم. این حرکت جادویی من است.»
جمیل لطف اله نسب سرمربی تیم ملی ایران پس از پایان بازی گفت: «این یک لحظه تاریخی برای ما است. ما تیم قدرتمند ژاپن را شکست دادیم. از بازیکنان خود تشکر میکنیم.» در سال 1958 تیم ایران در بازی های آسیایی توکیو موفق به کسب مدال برنز تیم تنیس روی میز مردان شد و بیش از 60 سال از آن میگذرد و حالا آنها با صعود به نیمه نهایی، مدال را قطعی کردند.
هدایی تنها بازیکنی نبود که حرکات جادویی در این بازی داشت، نوشاد عالمیان که در کنار او قرار گرفت، در این بازی کمی متفاوت به نظر میرسید. مچ دست او پرواز میکرد و تقریباً همیشه از بک هند برای مقابله با انواع توپهای ورودی بهره میبُرد. او حتی گاهی اوقات دست خود را برای نگه داشتن راکت تغییر میداد. حالت او برای حریفان و کارشناسان کمی "ناجور" به نظر میرسید اما ایران را به هدف موردنظر رساند.
«دست چپم مشکل اعصاب دارد.» این جمله نوشاد است که جزئیاتی از روش بازی او را به دست میدهد. هفت سال پیش بیماری، عالمیان را مجبور کرد تا شیوه سرویسزنی خود را تغییر دهد و از بک هند برای ضربه زدن به توپ استفاده کند. این بیماری نوشادی را خانهنشین نکرد، بلکه به او اجازه داد تا یک بک هند تیز ایجاد کند. روشهای تهاجمی خلاقانه او اغلب به او کمک میکرد تا در بازیها پیروز شود. او در آخرین دوره بازیهای آسیایی مدال برنز انفرادی مردان را کسب کرد.
یک وبسایت چینی حرف آخر را در مورد این پیروزی بزرگ ایران زد: «برای تیم ایران راز واقعی پیروزی شاید سختکوشی و تسلیم نشدن در رویارویی با حریفان و مشکلات قوی باشد. حتی در 168 دقیقه جدال سخت با چین.»