آیا میتوان به نظریه کارشناسی پلیس اعتراض داشت؟
رییس اداره تصادفات پلیس راهور تهران بزرگ درباره ووقوع تصادف، نظر کارشناس پلیس و اعتراض به آن توضیحاتی داد.
سرهنگ احسان مومنی در برنامه شهر امن گفت: وقتی تصادفی به وقوع میپیوندد، طرفین با پلیس 110 تماس میگیرند و افسر کارشناس در صحنه تصادف حضور پیدا میکند، وپس از آن صحنه تصادف مانند آثار تصادف، آثاری که روی خودروها هست، اظهارات رانندگان، بررسی فیلم محل تصادف مورد بررسی قرار میگیرد و بر اساس استنباط و بر اساس مواد قانونی و آیین نامه راهنمایی و رانندگی نظر خود را اعلام میکند.
او گفت: در این جریان کارشناس یک راننده را مقصر و یکی دیگر را غیر مقصر یا همان زیان دیده اعلام میکند که مسلما فرد زیان دیده به این قضیه اعتراضی ندارد و فرد مقصر احتمال دارد که نظریه افسر کارشناس را قبول نداشته باشد. فرد مقصر میبایست در همان صحنه تصادف افسر کراشناس را از اعتراض خود آگاه و اعلام کند که نظر شما را قبول ندارم که افسر کارشناس کروکی به همراه گزارش صحنه تصادف را تهیه و هر آنچه که در صحنه تصادف مشاهده و جمع آوری کرده در گزارش خود قید میکند و به همراه کروکی تحویل طرفین تصادف میشود.
به گفته رئیس اداره تصادفات پلیس راهور تهران بزرگ، طرفین پس از آن به مراجع قضایی که در حال حاضر شواری حل اختلاف است مراجعه میکنند که پس از تشکیل پرونده مقصر عدله خود را در آنجا ارایه داده پس از آن تصادف توسط 3 نفر از کارشناسان خبره و یا کارشناسان رسمس دادگستری مورد بررسی قرار گرفته و نظریه اعلام خواهد شد.
سرهنگ مومنی گفت: این نظریه جدید مبنای پرداخت خسارت برای شرکت بیمه است و اگر باز هم نظریه را قبول نداشتند این پرونده همین طور ادامه خواهد داشت تا هیئتهای 13 نفره پیش میرود و مجدد صحنه تصادف را بررسی و نظریه خود را اعلام خواهند کرد.
باشگاه خبرنگاران جوان اجتماعی شهری