جمعه 9 آذر 1403

آیین بزرگداشت فرهنگ‌پژوهان برای «محمد بهنام‌فر» در بیرجند برگزار شد

خبرگزاری ایرنا مشاهده در مرجع
آیین بزرگداشت فرهنگ‌پژوهان برای «محمد بهنام‌فر» در بیرجند برگزار شد

بیرجند - ایرنا - آیین بزرگداشت فرهنگ‌پژوهان ویژه «محمد بهنام‌فر» استاد ادبیات و علوم انسانی در بیرجند برگزار شد.

به گزارش خبرنگار ایرنا در این آیین که با حضور اساتید نامدار علمی، هنرمندان و جمعی از مدیران دستگاه‌های اجرایی شامگاه یکشنبه برگزار شد سرپرست اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسان جنوبی گفت: خراسان جنوبی مهد علم، فرهنگ و تمدن است.

محمود رمضانی افزود: بر خود می‌بالیم در استانی قرار داریم که استان فرهنگ ادب و تمدن است، هرجا نام خراسان جنوبی به میان می‌آید فرهنگ در ذهن تدایی می‌شود.

وی گفت: خراسان جنوبی علما و شخصیت‌های بزرگی را در حوزه‌های مختلف دینی، ادبیات و سایر علوم در خود پرورش داده است.

سرپرست اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسان جنوبی بیان کرد: یکی از وظایف اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی بزرگداشت کسانی است که در عرصه فرهنگ تاثیرگذار هستند و استاد محمد بهنام‌فر از نامداران استان در حوزه فرهنگی است.

وی اذعان داشت: با برگزاری جلسات مختلف در انجمن مفاخر بر آن شدیم که از شخصیت‌ها تا در قید حیات هستند، تجلیل شود.

رمضانی گفت: استاد بهنام‌فر دارای شخصیت علمی و فرهنگی والا و مولف کتاب‌های مختلفی در حوزه زبان و ادبیات فارسی و سایر حوزه‌هاست که باید در زمان حیات شناخت بیشتری از خدمات 40 ساله ایشان به زبان و ادب فارسی ایجاد شود.

به گزارش ایرنا در این آیین چندی از دانشجویان دکتر بهنام‌فر به وصف نقش وی در تعالی فرهنگ و زبان و ادبیان فارسی پرداختند.

همچنین سخنان راشد محصل از اساتید به نام زبان و ادب فارسی در وصف شخصیت علمی این فرهنگ‌پژوه به صورت نماهنگ پخش شد.

نشر 100 عنوان مقاله در فصلنامه‌های علمی و پژوهشی داخلی و خارجی، راهنما و مشاور رساله‌های دکترای بیش از 150 مورد و تالیف بیش از 25 کتاب شاخص در حوزه زبان و ادب فارسی از مهمترین آثار وی است.

دکتر محمد بهنام‌فر در حال حاضر عضو هیات علمی دانشگاه بیرجند است و از او به عنوان مولوی‌پژوه، حافظ و فردوسی‌شناس یاد می‌شود.

در ادامه این آیین از فراخوان مقاله، خاطره، یادداشت و شعر فرهنگ‌پژوهان ویژه بزرگداشت زنده یاد دکتر محمدمهدی ناصح و دکتر محمد بهنام‌فر رونمایی شد. این فراخوان از یکم خرداد تا 20 شهریور 1401 با محور عرفان پژوهی ادامه خواهد داشت.

برچسب‌ها