دوشنبه 26 مرداد 1405

ائتلاف مدعیان اصلاحات و اعتدال با ضد انقلاب برای تحریم انتخابات..؟!

وب‌گاه مشرق نیوز مشاهده در مرجع
ائتلاف مدعیان اصلاحات و اعتدال با ضد انقلاب برای تحریم انتخابات..؟!

جمعی از عناصر ضد انقلاب خارج‌نشین به استناد دروغ‌های برخی مقامات دولتی و شبه اصلاح‌طلبان، خواستار تحریم انتخابات شدند.

به گزارش مشرق، روزنامه «کیهان» در ویژه‌های خود نوشت:

در بیانیه این طیف که در میانشان عناصر سلطنت‌طلب، کمونیست آمریکایی، گروهک منحله فداییان خلق، گروهک ملی - مذهبی و چند تن از متواریان مدعی اصلاخ‌طلبی در گذشته دیده می‌شود، به استناد برخی فضاسازی‌های مسموم داخلی ادعا شده «تکلیف 70 درصد حوزه‌های نمایندگی مجلس از قبل توسط شورای نگهبان و نیروهای نظامی امنیتی مهندسی شده است.» امضاکنندگان بیاینه 164 نفره همچنین با وجود رقابت 7 هزار نامزد از طیف‌های سیاسی مختلف، نویسندگان بیانیه ادعا کرده‌اند امکان رقابت انتخاباتی وجود ندارد. آن‌ها خواستار تحریم انتخابات و برپایی اعتراضات اغتشاشگر شده‌اند.

*س_بیشتر بخوانید:_س* *س_بازی دو سر باخت شورای عالی اصلاح طلبان_س* *س_برهنگی توییتری تاجزاده در علمداری برای ضدانقلاب / کاهش تولید محتوا و آرامش قبل از طوفان در توییتر + عکس_س*

نویسندگان بیانیه می‌گویند به خاطر خون جان‌باختگان حوادث آبان ماه نباید در انتخابات ترک کرد و حال آن که در اغتشاشات دو روزه آبان، جزو تحریک‌کنندگان ناامنی و درگیری در آبان ماه بوده‌اند.

یادآور می‌شود پیش از این سخنگوی وزارت خارجه آمریکا نیز به استناد دروغ‌های برخی مدیران دولتی و مدعیان اصلاح‌طلبی، ادعا کرده بود انتخابات ایران مشروعیت ندارد و انتصابات است. ترس از تو دهنی مردم در انتخابات و تغییر ریل مجلس و دولت به سمت کارآمدی موجب شده تا ظیف یاد شده پیشاپیش علیه انتخابات موضع بگیرند و به مخدوش کردن چهره انتخابات بپردازند.

گفتنی است موضع سران جبهه اصلاح‌طلبان نیز عملا به مفهوم تحریم انتخابات است و حال آن که چند برابر نیاز مجلس، نامزدهای منسوب به این طیف در میان نامزدها دیده می‌شود.