یک‌شنبه 8 شهریور 1405

ابتلاء به کرونا در سیستان و بلوچستان سیر صعودی گرفت

خبرگزاری ایرنا مشاهده در مرجع
ابتلاء به کرونا در سیستان و بلوچستان سیر صعودی گرفت

زاهدان - ایرنا - رییس دانشگاه علوم پزشکی زاهدان گفت: ابتلا به کرونا در سیستان و بلوچستان سیر صعودی به خود گرفته است به طوری که در شبانه روز گذشته 121 بیمار جدید به شمار مبتلایان افزوده شده است.

دکتر سیدمحمد هاشمی‌شهری روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: از ابتدای بحران کرونا 18 هزار و 227 نفر از مردم سیستان و بلوچستان به کرونا مبتلا شده اند و از بیمارستانها و مراکز غربالگری خدمات دریافت کرده اند. وی گفت: همچنین تا کنون 774 نفر از هم استانی های عزیز در بیمارستانهای استان جان خود را از دست داده اند که 6 نفر در 24 ساعت گذشته فوت کردند. رییس دانشگاه علوم پزشکی زاهدان گفت: هم اینک 133 مورد مثبت کرونا در بخش های بیمارستانی استان بستری که تعدادی از این عزیزان بدحال و در بخش های مراقبت ویژه بستری هستند. هاشمی بیان کرد: از روند افزایش کرونا در استان نگرانیم و در صورت رعایت نکردن پروتکل‌های بهداشتی از سوی هم استانی های عزیز با سیر بی رویه مراجعان مشکوک و مبتلای به کرونا مواجه خواهیم بود.

وی بیان کرد: با وجود تلاش‌ها، تبلیغات، تذکرات و فرهنگ سازی های انجام شده متاسفانه هنوز بسیاری از مردم بدون استفاده از ماسک و رعایت فاصله اجتماعی در شهرها و روستاها بویژه بازارها تردد می کنند که همین مساله موجب گسترش بیشتر بیماری کرونا شده است.

استان سیستان و بلوچستان به سبب گستردگی و پراکندگی در حوزه بهداشت و درمان به سه حوزه شمال، مرکز و جنوب تقسیم شده که دانشگاه علوم پزشکی زابل پنج شهرستان شمالی استان، دانشگاه علوم پزشکی زاهدان 6 شهرستان مرکزی و دانشگاه علوم پزشکی ایرانشهر 12 شهرستان جنوبی استان را زیرپوشش دارند.

*س_برچسب‌ها_س*