ابراهیم حاتمی کیا
ابراهیم حاتمی کیا
در دهه دوم برپایی جشنواره فیلم فجر که دورههای پررونقی را دربرمیگیرد و بسیاری از آثار ماندگار سینما در آن سالها خلق شدهاند، فیلمها و شخصیتهایی ماندگار شدهاند که بیشتر آنها یادگار نامهایی تکرار نشدنی در تاریخ سینمای ایران هستند.
در چهار دهه برگزاری جشنواره فیلم فجر، فیلمهایی نمایش داده شدند که نه بخاطر جایزههای فراوان یا استقبال مردم بلکه بخاطر کاراکترهایی خاص در ذهنها ماندگار شدند. بعضی از این کاراکترها توسط بازیگرانی خلق شدند که دیگر در میان ما نیستند اما با نقشهایی که ایفا کردند همیشه برای سینمادوستان زنده باقی میمانند.
با وجود گمانهزنیهایی که برای حضور فیلمهای پرحاشیه و جنجال برانگیز خارج از مسابقه در «فیلم فجر» چهل و سوم وجود دارد اما برخی از آثار بخش «سودای سیمرغ» هم کنجکاوی برانگیز هستند.
با وجود گمانهزنیهایی که برای حضور فیلمهای پرحاشیه و جنجال برانگیز خارج از مسابقه در «فیلم فجر» چهل و سوم وجود دارد اما برخی از آثار بخش «سودای سیمرغ» هم کنجکاوی برانگیز هستند.
فیلمهای بخش مسابقه سینمای ایران در چهل و سومین جشنواره فجر معرفی شدند.
اسامی فیلمهای راه یافته به چهل و سومین جشنواره فیلم فجر اعلام شد.
دبیر جشنواره فیلم فجر اسامی فیلمهای بخش مسابقه سینمای ایران در چهل و سومین جشنواره فجر را اعلام کرد.
برخی تبلیغات فیلمها و سریالها در سطح شهر و فضای مجازی طی چند سال اخیر حواشی مختلفی به همراه داشته است که در این گزارش به مرور برخی از آنها پرداختهایم.
از اولین روزی که جشنواره فیلم فجر شروع شد تا امروز که به چهل و سومین دوره آن رسیدهایم، اتفاقات فراوانی افتاده است. روزگاری در این جشنواره سینماگران موج نو حضور داشتند و با نامشان به آن اعتبار دادند و در دورانی این جشنواره به اعتباری رسید که به کارگردانان فیلم اولی و جریان تازه اعتبار داد و به مهمترین جشنوارههای جهانی راه یافتند.
به گزارش خبرنگار فرهنگی خبرگزاری دانشجو، در این سالها پوران درخشنده بیشترین حضور را در هیئت انتخاب داشته و پس از او مینو فرشچی با دو بار تجربه انتخاب، بیشترین تعداد حضور را در تصمیمگیری فیلمهای راه یافته به جشنواره فجر بر عهده داشته است. انسیه شاه حسینی، فاطمه گودرزی، یلدا جبلی و نرگس آبیار نیز هر کدام یک بار این تجربه را داشتهاند. اما امسال حضور رعنا آزادیور به عنوان بازیگر و...
پوران درخشنده با پنج بار حضور در اعضای هیئت انتخاب فیلمهای جشنواره فجر رکورددار حضور حداقل یک سینماگر زن است.
به گزارش گروه فرهنگ و هنر خبرگزاری دانشجو، بهزاد خلج متولد 31 فروردین ماه سال 1354 است. پدرش کارمند سالن سینما بود و مدتی هم مسئول اصلاح رنگ و نور استودیو فیلمسازی شد و سپس به کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان منتقل شد. بازیگر سریال «آقای قاضی» در سال 1402 برای بازی در فیلم «مجنون» به کارگردانی مهدی شامحمدی برنده سیمرغ بلورین بهترین بازیگر نقش مکمل مرد جشنواره فیلم فجر شد، فعالیت هنری...
به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو، محمد باقر قالیباف روز جمعه 23 آذر به شهرک سینمایی غزالی و مجموعه شهرک تولید مجازی موسی کلیم الله رفت و از دو سریال در حال ساخت سلمان فارسی به کارگردانی داود میرباقری و موسی کلیم الله به کارگردانی ابراهیم حاتمی کیا بازدید کرد. رییس مجلس در این دیدار که پیمان جبلی رییس سازمان صداوسیما، محسن برمهانی معاون سیما، احمد حیدری معاون حقوقی و پارلمانی صدا...
رئیس مجلس شورای اسلامی به همراه رئیس سازمان صداوسیما از پشت صحنه سریال حضرت موسی (ع) بازدید کردند.